Újra száguld a Karmacsi Autó

spigott - 2019. október 8. 12:57

Az éllovas elleni magabiztos győzelemmel erősítette meg harmadik helyét a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának tabelláján a címvédő Karmacsi Autó FC együttese.

Két összecsapással kezdődött meg hétfőn este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának hatodik fordulója. A DLSZ Arénában megrendezett mérkőzéseken először a nyolcadik GBB Zrt. mérte össze erejét a sereghajtó Szil-Ker Ablak gárdájával, s ahogy az várható is volt, komoly csatát vívtak egymással a felek a három pontért. A találkozó első félidejében két alkalommal is vezetést tudott szerezni a GBB, ám ellenfele mindkétszer egyenlíteni tudott, így a szünetre 2-2-es állással vonulhattak a felek. A térfélcserét követően Fekete Tamás második góljával ismét előnybe került a GBB, s mivel erre már nem volt válasza vetélytársának, így Palotaiék örülhettek a 3-2-es sikernek, s ezzel együtt annak is, hogy feljöttek a tabella hetedik helyére.

Kép: DO-archív

Este nyolc órától a listavezető SZP-Asztalos igyekezett tovább növelni pontjai számát, ám ehhez a címvédő Karmacsi Autó FC ellen kellett volna bravúrt bemutatnia. Ugyan a bajnok két fordulóval ezelőtt elveszített két éve tartó veretlenségét, ezúttal nem adott esélyt ellenfelének, s Ivacs Gábor duplájának köszönhetően már a szünetig sikerült kétgólos előnyt szereznie. A fordulás után hiába szépített az éllovas, Ivacs újabb két találata végleg eldöntötte a meccset, melyet végül igen simán, 7-3-ra nyert a Karmacsi, így újabb győzelmével felkapaszkodott a tabella harmadik helyére.

Eredmények

GBB Zrt. – Szil-Ker Ablak 3-2 (2-2)
SZP-Asztalos SE – Karmacsi Autó FC 3-7 (0-2)

Az Acerbis Osztály állása: 1. SZP-Asztalos SE 13 pont, 2. Ködi Generál Kft. 12 pont, 3. Karmacsi Autó FC 9 pont, 4. Dunaferr 6 pont, 5. Fejó-Therm Kft. 6 pont, 6. Solarwelt-Dunabiztos 5 pont, 7. GBB Zrt. 4 pont, 8. Hardferr Bau Kft. 4 pont, 9. Szil-Ker Ablak 1 pont.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: biztató bajnoki eredmények

DSTV: biztató bajnoki eredmények

2024. ápr. 19.

Április 9-12. között rendezték meg az országos felnőtt úszó bajnokság küzdelmeit a fővárosban – szép helyi eredmények születtek. A DKSE színeiben Kenyér Lilla, Kovács-Seres Hunor és Eszenyi Ábel indult – utóbbival és Berzlánovits Éva edzővel beszélgettünk a megméretés után. Hangkép.

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.