A hajrát nem bírta a Kohász!

doszerk - 2019. november 28. 17:32

Hatgólos hátrányból is fordítottak, ám végül 31-26-os vereséget szenvedtek a DKKA kézilabdázói az MTK és a Ferencváros vegyes csapatától.

A válogatott világbajnoki szereplése miatt hosszú ideig szünetel a bajnokság, ám ez nem jelenti azt, hogy a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese munka nélkül maradt volna. Kézilabdázóink kőkeményen készülnek a bajnokság és a Magyar Kupa folytatására, s a napi edzések mellett ma délután már egy gyakorló mérkőzésen is pályára léptek a fővárosban az MTK és a Ferencváros vegyes csapata ellen. A fordulatokban igen gazdag találkozó végül a házigazdák 31-26-os sikerét hozta, ám György László vezetőedző ezúttal sem tulajdonított túl nagy jelentőséget a végeredménynek.

Triscsuk Krisztina négy gólig jutott! (Kép: DO-archív)

- Az első félidőt meglehetősen gyengén, enerváltan kezdtük, s az ott mutatott játék képét tükrözte is a 16-10-es fővárosi vezetést hozó eredmény is. A második félidőre viszont nagyon összeszedtük magunkat, huszonöt percig jól, eredményesen játszottunk, ám hiába fordítottunk, s vezettünk már három találattal is, a hajrában megint rendre rossz döntéseket hoztunk, s ezt azonnal meg is büntette az ellenfél. Ezzel együtt is nagyon hasznos mérkőzést játszottunk, sok tanulsága volt a meccsnek a játékosok és az edzők számára is, szóval maximálisan elérte a célját a találkozó. Voltak kiemelkedően jó és gyenge teljesítmények is, a célunk az, hogy ezeket egymáshoz lényegesen közelebb hozzuk, természetesen a jó teljesítmény irányába.

MTK/FTC – DKKA 31-26 (16-10).
Gólszerzőink: Triscsuk 4, Kazai 4, Ferenczy 4, Szalai 3, Mihály 3, Molnár 3, Braun 2, Szekerczés 1, Grosch 1, Cavlovic 1.

A rovat további hírei: Sport

Kulcsfontosságú meccs vár a focistákra

Kulcsfontosságú meccs vár a focistákra

2024. ápr. 20.

A Fehérvár FC második csapatának otthonában folytatják a bajnokság küzdelmeit a Dunaújváros FC labdarúgói vasárnap délelőtt tizenegy órától.

DSTV: biztató bajnoki eredmények

DSTV: biztató bajnoki eredmények

2024. ápr. 19.

Április 9-12. között rendezték meg az országos felnőtt úszó bajnokság küzdelmeit a fővárosban – szép helyi eredmények születtek. A DKSE színeiben Kenyér Lilla, Kovács-Seres Hunor és Eszenyi Ábel indult – utóbbival és Berzlánovits Éva edzővel beszélgettünk a megméretés után. Hangkép.

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.