Dühítő döntetlen

spigott - 2019. november 10. 15:48

Hiába vezetett két góllal is, nem sikerült nyernie a Dunaharaszti vendégeként a Dunaújváros PASE labdarúgó csapatának.

Idegenben, a sereghajtó Dunaharaszti MTK elleni mérkőzéssel folytatta az NB III Közép Csoportjának küzdelmeit ma délután fél kettőtől a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata. A találkozó esélyeseinek a mieink számítottak, ám ennek ellenére sem várt könnyű feladat labdarúgóinkra, ugyanis a legutóbbi fordulókban két bravúrt is sikerült bemutatnia a házigazdáknak, akik ma is a siker reményében léptek pályára.

Nem is kezdte rosszul a meccset a DPASE, mely irányította a játékot, s a 33. percben meg is szerezte a vezetést a fiatal Tapiska Géza találatával. A folytatásban is jobbára az történt a pályán, amit a mieink elterveztek, ráadásul a második félidő első percében Busa Bence is bevette a hazai kaput, megduplázva ezzel előnyünket. A félidő derekához közeledve azonban egy perc alatt ment semmibe az, amit addig felépített a csapat, mert a 64. percben Fekete Márk, majd a középkezdés után szinte azonnal Bíró Tamás szerzett gólt, s kezdődhetett minden elölről (2-2). A hátralévő időben mindkét gárdának voltak lehetőségei, de az eredmény már nem változott, így a mieink végül egy ponttal tértek haza Dunaharasztiból.

Kép: DO-archív

Lőrincz Emil: - Nagyon bosszús vagyok, egy megnyert meccset adtunk ki a kezünkből a saját hibáink miatt. A folyamatos esőzés miatt egy nagyon rossz minőségű pályán játszottunk, de úgy tűnt, hogy ehhez mi alkalmazkodtunk jobban, mert az első félidőben végig gyűrtük az ellenfelünket, s a vezetést is sikerült megszerezni. A második negyvenöt percet góllal kezdtük, egészen a 60. percig irányítottunk, majd elkövettünk két ordító hibát, amivel visszahoztuk a hazaiakat a meccsbe. A Dunaharaszti érthetően vérszemet is kapott, egy ki-ki meccs alakult ki innentől, mindkét csapatnak voltak gólszerzési lehetőségei, de már nem tudtunk kapuba találni. Nagyon dühítő mérkőzés volt, mert nyernünk kellett volna!

Dunaharaszti MTK – DPASE 2-2 (0-1)
Gólszerzők: Fekete, Bíró, illetve: Tapiska, Buda

Dunaharaszti MTK: Scheilinger – Torkos, Sundas, Bíró, Nichenko, Fekete, Gacsal, Hegedűs, Mendebaba, Kántor, Rétsági. Vezetőedző: Króner Péter.

DPASE: Pokorni – Kis, Busa, Horváth, Csendes, Szepessy, Puskás, Hompót, Tóth, Barna, Tapiska. Vezetőedző: Lőrincz Emil.

A rovat további hírei: Sport

Végül biztos siker idegenben

Végül biztos siker idegenben

2024. már. 19.

Négy gólt szerezve aratott magabiztos győzelmet a sereghajtó Érd SZISE otthonában a Dunaújváros Futsal csapata hétfőn este.

Focival ünnepeltek a kispályások

Focival ünnepeltek a kispályások

2024. már. 18.

A Carissa Virág csapatának végső sikerét hozta a Rácalmási Sportcsarnokban rendezett A XIV. Dunabau Deák Senior Foci Kupa március 15-én.

A sereghajtóhoz látogatnak a futsalosok

A sereghajtóhoz látogatnak a futsalosok

2024. már. 18.

Érden, a WPC Meister-Érd SZISE elleni összecsapással folytatja az NB II-es bajnokság alsóházi rájátszását a Dunaújváros futsal együttese ma este fél kilenctől.

Kijutott az olimpiára a magyar férfi kézilabda válogatott

Kijutott az olimpiára a magyar férfi kézilabda válogatott

2024. már. 18.

Olimpiai kvótát szerzett a magyar férfi kézilabda-válogatott, mivel 30-27-re legyőzte Portugáliát a selejtező tatabányai tornájának vasárnapi zárónapján, és a tabella második helyén végzett.

Nem ment Szekszárdon a DFC-nek

Nem ment Szekszárdon a DFC-nek

2024. már. 18.

Kétgólos vereséget szenvedett Szekszárdon a Dunaújváros FC labdarúgó csapata az NB III nyugati Csoportjának újabb fordulójában vasárnap délután.

Hullámzó játék, felemás eredmények

Hullámzó játék, felemás eredmények

2024. már. 17.

A dobogóst legyőzték, az ötödik helyezett Dággal azonban már nem bírtak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a korosztályos bajnokságban.

Szoros vereség a fővárosban

Szoros vereség a fővárosban

2024. már. 17.

Hiába hajrázott nagyot, egygólos vereséget szenvedett a Ferencváros elleni fővárosi bajnokin a DFVE női vízilabda csapata.