Előnyből várja a visszavágót a Dunaferr

Szárszó Lajos - 2019. november 4. 18:03

Szolnokon vendégszerepel a Dunaferr SE röplabda csapata a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének második mérkőzésén.

A röplabda Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első, Dunaferr-Szolnok összecsapásán a Dunaferr magabiztos játékkal 3-0 arányban győzte le a Szolnok együttesét. Ezzel Tomanóczy Tibor csapata jelentős előnybe került, ám ez nem jelenti azt, hogy a kedden 19 órakor Szolnokon megrendezésre kerülő visszavágó csupán formalitás lesz. A házigazdákat ismerve Gulyás Ferenc biztosan arra készíti fel fiait, hogy mindent megtegyenek a méltó visszavágásért, vagyis ők is 3-0-ra húzzák be a meccset, ezzel alaposan visszavágva a Dunaújvárosban elszenvedett vereségért. A mieink pedig pont ezt szeretnék megakadályozni, hiszen Mészáros Dömötöréknek a céljuk, hogy minimum egy szettet tudjanak nyerni, mivel az már a továbbjutásukat eredményezné.

Kép: DO-archív

Fiainkat ismerve azonban abban biztosak lehetünk, hogy nem csupán egy szett, hanem a teljes meccs megnyeréséért utaznak Szolnokra, így előre láthatóan nagy küzdelemre lehet számítani, ahol két motivált csapat néz majd egymással farkasszemet. Mivel a kupa visszavágón minden pontnak jelentősége lesz, ezért az előre vetíthető, hogy már az első labdamenetek is izgalmasak lesznek. Mi azonban, látva a Dunaferr egyre jobb játékát joggal bízhatunk abban, hogy csapatunk sikerrel veszi a Szolnok elleni derbit, és ott lesz a következő Magyar Kupa körben is.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.

Újra élen a címvédő

Újra élen a címvédő

2024. ápr. 17.

Magabiztos győzelemmel vette vissza a tabella első helyét a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában.

Két játékos távozik a DKKA-tól

Két játékos távozik a DKKA-tól

2024. ápr. 17.

Nick Viktória kilenc, Horváth Petra két szezont követően távozik a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesétől.

Felemás hétvége az utánpótlásnál

Felemás hétvége az utánpótlásnál

2024. ápr. 16.

A DFVE női vízilabdázóinak serdülői kikaptak, az ifjúságiak viszont nyerni tudtak a Ferencváros elleni hazai bajnokin.