Fontos információkat osztott meg a szurkolókkal az MLSZ

doszerk - 2019. november 13. 16:12

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) arra kéri a szurkolókat, hogy lehetőség szerint tömegközlekedéssel közelítsék meg a Puskás Arénát a pénteki, Uruguay elleni stadionavató előtt.

Az MLSZ honlapja arra hívta fel a figyelmet, a stadion gyorsabb és kényelmesebb megközelítése, valamint a mérkőzés után a gyors és kényelmes továbbutazás érdekében az M2-es, M4-es metró, az 1-es villamos, valamint a Thököly úti autóbuszok sűrűbben közlekednek. Mindeközben a mérkőzés napján a stadion környéki közterületekben megállási tilalomra és teljes útzárra kell számítani, továbbá a Hungária körúton egyes forgalmi sávok időszakos korlátozására az Egressy út és a Stefánia út között. A szurkolók számára fontos, hogy csak azokon a kapukon tudnak majd bejutni, ahová a jegyük szól. Más kapucsoporthoz tartozó jeggyel nem lehet belépni a forgóvillán. A drukkereknek érkezéskor elő kell készíteniük a személyi okmányukat, ugyanis azt a jegyek érvényesítésekor ellenőrzik. A stadionba biztonsági okokból A4-esnél nagyobb méretű szatyrot, hátizsákot, valamint esernyőt és profi fényképezőgépet sem lehet bevinni. A Stefánia és a Dózsa György úthoz közel két-két csomagmegőrző konténer lesz felállítva, amelyek ingyenesen igénybe vehetők.

Az MLSZ ezúttal is Szurkolói Faluval várja az érdeklődőket a stadionon kívül, az F kapu mögött elhelyezkedő területen számos játék, köztük footgolf, célba-rúgás, rúgáserősség-mérés és darts-foci is várja a kilátogató szurkolókat. Az első emeleti körüljáró szinten található kitelepüléseknél játékkonzol-sarok és csocsóasztalok mellett freestyle-bemutatóval készülnek a fiatalabb szurkolóknak. Az MLSZ tájékoztatása szerint a kapukat 16 órakor nyitják meg, a stadionavató ünnepség pedig 17.30 órakor kezdődik. A pénteken 19 órakor kezdődő, Uruguay elleni barátságos találkozón búcsúztatják el a válogatottól Gera Zoltánt, aki 97-szer öltötte magára a címeres mezt, de az U21-es csapat szövetségi edzője - közös megegyezés alapján - nem lép pályára, mivel több mint egy éve már nem játszik.

(MTI)

A rovat további hírei: Sport

Hazai búcsú a szezontól

Hazai búcsú a szezontól

2024. ápr. 20.

Hazai környezetben, a Dunaújvárosi Sportcsarnokban játssza le a 2023/2024-es szezon utolsó találkozóját a DKSE röplabda csapata a Miskolc ellen vasárnap délután öt órától.

Kulcsfontosságú meccs vár a focistákra

Kulcsfontosságú meccs vár a focistákra

2024. ápr. 20.

A Fehérvár FC második csapatának otthonában folytatják a bajnokság küzdelmeit a Dunaújváros FC labdarúgói vasárnap délelőtt tizenegy órától.

DSTV: biztató bajnoki eredmények

DSTV: biztató bajnoki eredmények

2024. ápr. 19.

Április 9-12. között rendezték meg az országos felnőtt úszó bajnokság küzdelmeit a fővárosban – szép helyi eredmények születtek. A DKSE színeiben Kenyér Lilla, Kovács-Seres Hunor és Eszenyi Ábel indult – utóbbival és Berzlánovits Éva edzővel beszélgettünk a megméretés után. Hangkép.

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.