Dunaújváros kedvence 2019: netvoks december 30-ig!

2019. december 16. (hétfő) 8:11 - Öcaline

Már csak a döntőbe került öt kedvenc közül választhatnak a szavazók a DunaújvárosMesélPontHu blog évi rendes lokálpatrióta megméretésén: a Dunaújváros kedvence 2019 verseny egészen december 30-ig várja a netvoksokat, az eredményhirdetés szilveszterkor lesz!

Az elmúlt évek szép hagyományát folytatva rengeteg ajánlás érkezett Dunaújváros kedvence 2019 verseny honlapunkon is hírvert felhívása nyomán az első fordulóban, kialakult a döntő mezőnye – immár a második fordulónál tart a DunaújvárosMesélPontHu várostörténeti blog megméretése. Öt aspiráns maradt versenyben – Horváth Tamás (htomi), a blog szerkesztője szerint örvendetes, hogy újoncok, korábban éppen lemaradt jelöltek, de vicces ajánlatok is érkeztek az első körben, egy biztos, idén is izgalmas szavazásra számíthatunk!
Íme, az öt versenyben maradt kedvenc, érdekesség, hogy az öt döntős közül kettő a helyi gasztronómia fellegvárait képviseli – meglepő viszont, hogy a városban legendásan erős sportvonalról idén nem érkezett döntős pozíciót érő jelölés!

Duna-parti kilátó
Legendás Falatozó
Aranyudvar Mesezenekar
Dunagyöngye Halászcsárda
Munkásművelődési Központ

Egy kis útbaigazítás az alkalmazáshoz: szavazni a megfelelően kiválasztott képre kattintva lehet a blogon megnyíló összeállítás végén – figyelem, fontos: a voksolás során nem kell megadni semmiféle adatot, viszont egy-egy szavazó akár naponta is voksolhat kedvencére! Itt érhető el a várostörténeti oldal aktuális összeállítása!

Dunaújváros kedvence 2019 (katt) >>

És még egy lényeges tudnivaló: a megméretés az elmúlt évek gyakorlatát követi – vagyis egészen december 30-ig várja a voksokat, és december 31-én, szilveszterkor már eredményt is hirdet a DunaújvárosMesélPontHu!

(DO a viadal médiapartnereként veszi ki részét a netvoks népszerűsítéséből!)

A rovat további hírei: Mozaik

Boat Show 2020 – dunaújvárosi fejlesztéssel

Boat Show 2020 – dunaújvárosi fejlesztéssel

2020. február 26. (szerda)

Dunaújvárosi fejlesztés is debütál a Budapest Boat Show idei seregszemléjének újdonság pályázatán. A hajózáshoz kapcsolódó termék kategóriában száll versenybe az Enterprise Smart Power Dashboard megoldás, amely egy helyi fejlesztőműhelyben született. 

Hankook: a fenntartható autózás szolgálatában

Hankook: a fenntartható autózás szolgálatában

2020. február 25. (kedd)

Mesterséges intelligenciával fejlesztik a jövő abroncsait a Hankook Tire mérnökei – a város határában működő gyár is hadrendbe állítja az új technológiákat a fenntartható autózás érdekében.

Időjárás: erős széllel búcsúzik a tél

Időjárás: erős széllel búcsúzik a tél

2020. február 24. (hétfő)

Erős, gyakran viharos szél, de enyhe idő várható a naptári tél utolsó hetében, ígéri a DO időjárási szakértője. A hét végi maradnak a változékony, de már jellemzően tavaszias napok – intenzív légmozgással.

Időjárás: tavaszias nyitány – aztán némi lehűlés

Időjárás: tavaszias nyitány – aztán némi lehűlés

2020. február 17. (hétfő)

Kellemes kezdetek után némi lehűlés várható a héten a DO időjárási szakértőjének friss prognózisa szerint. De az igazi, zord tél nem tér vissza – inkább kellemetlenül változékony időre készülhetünk.

Boldog Bálintot - szerelmes szívvel!

Boldog Bálintot - szerelmes szívvel!

2020. február 14. (péntek)

Libbenő lányok, negédes nők, aranyló asszonyok, sok-sok boldog órát és boldogító élményt kívánok!

Időjárás: veszélyes szélvihar térségünkben

Időjárás: veszélyes szélvihar térségünkben

2020. február 10. (hétfő)

Mozgalmas hetünk lesz a DO időjárási szakértőjének friss porgnózisa szerint – megérkezett térségünkbe a viharos szél. Egész héten erős légmozgásra, változékony időre készülhetünk, viszonylag magas hőmérsékleti értékekkel.

Vasmű úti fák: a Sisi ezüst hárs a befutó!

Vasmű úti fák: a Sisi ezüst hárs a befutó!

2020. február 03. (hétfő)

Miközben a Vasmű úton folytatódik a kivágott platánsor gyökereinek eltávolítása, a szakemberek javaslata után a városlakók szavazhattak, milyen fajjal népesítsék be a területet. Lezárult a voks – a Sisi ezüst hársra esett a választás!