Dunaújváros kedvence 2019: netvoks december 30-ig!

Öcaline - 2019. december 16. 8:11

Már csak a döntőbe került öt kedvenc közül választhatnak a szavazók a DunaújvárosMesélPontHu blog évi rendes lokálpatrióta megméretésén: a Dunaújváros kedvence 2019 verseny egészen december 30-ig várja a netvoksokat, az eredményhirdetés szilveszterkor lesz!

Az elmúlt évek szép hagyományát folytatva rengeteg ajánlás érkezett Dunaújváros kedvence 2019 verseny honlapunkon is hírvert felhívása nyomán az első fordulóban, kialakult a döntő mezőnye – immár a második fordulónál tart a DunaújvárosMesélPontHu várostörténeti blog megméretése. Öt aspiráns maradt versenyben – Horváth Tamás (htomi), a blog szerkesztője szerint örvendetes, hogy újoncok, korábban éppen lemaradt jelöltek, de vicces ajánlatok is érkeztek az első körben, egy biztos, idén is izgalmas szavazásra számíthatunk!
Íme, az öt versenyben maradt kedvenc, érdekesség, hogy az öt döntős közül kettő a helyi gasztronómia fellegvárait képviseli – meglepő viszont, hogy a városban legendásan erős sportvonalról idén nem érkezett döntős pozíciót érő jelölés!

Duna-parti kilátó
Legendás Falatozó
Aranyudvar Mesezenekar
Dunagyöngye Halászcsárda
Munkásművelődési Központ

Egy kis útbaigazítás az alkalmazáshoz: szavazni a megfelelően kiválasztott képre kattintva lehet a blogon megnyíló összeállítás végén – figyelem, fontos: a voksolás során nem kell megadni semmiféle adatot, viszont egy-egy szavazó akár naponta is voksolhat kedvencére! Itt érhető el a várostörténeti oldal aktuális összeállítása!

Dunaújváros kedvence 2019 (katt) >>

És még egy lényeges tudnivaló: a megméretés az elmúlt évek gyakorlatát követi – vagyis egészen december 30-ig várja a voksokat, és december 31-én, szilveszterkor már eredményt is hirdet a DunaújvárosMesélPontHu!

(DO a viadal médiapartnereként veszi ki részét a netvoks népszerűsítéséből!)

A rovat további hírei: Mozaik

A legalapvetőbb kiegészítők, melyek nem hiányozhatnak a fürdőszobából

A legalapvetőbb kiegészítők, melyek nem hiányozhatnak a fürdőszobából

2024. ápr. 16.

Mindenkivel előfordult már, hogy a zuhany alól kilépve hirtelen rádöbbent, hogy nincs a kéznél törölköző, mert például a mosásban van vagy kint felejtettük. (X)

Most TÉNYLEG bezuhan a hőmérséklet – a nyár után kora tavasz várható

Most TÉNYLEG bezuhan a hőmérséklet – a nyár után kora tavasz várható

2024. ápr. 15.

A nyárias mutatóknak lőttek, a DO időjárási szakértőjének friss előrejelzése szerint holnaptól jelentős lehűlésre készülhetünk. Még a nagykabátok is előkerülhetnek reggelente!

Air Fryerek, amelyek a független teszteken is megállják a helyüket

Air Fryerek, amelyek a független teszteken is megállják a helyüket

2024. ápr. 15.

A forrólevegős sütők nagy népszerűségre tettek szert az elmúlt pár évben. A magyar konyha nem igazán az egészséges ételeiről híres, így az életmódváltást sem igazán támogatja. Egy-két változtatással azonban sokat tehetünk egészségünkért. (X)
 

DSTV: az ovisok ruhatára

DSTV: az ovisok ruhatára

2024. ápr. 15.

Az öltözködés témájával folytatódik az óvodáskorúak mindennapjait bemutató sorozat. A DSTV összeállításában természetesen nem divattanácsokról hallhatunk, inkább a praktikus és kényelmi szempontok egyensúlya dominál. Hangkép.

A mezőgazdasági gépek és a féltengely

A mezőgazdasági gépek és a féltengely

2024. ápr. 14.

A mezőgazdaságban használt járművek és gépek hatalmas terhelésnek vannak kitéve a mindennapokban. Folyamatos, egész napos használat, amely során akár több tonnát is meg kell mozgatni a monstrumoknak. (X)

DSTV: az ebtelep öregjei

DSTV: az ebtelep öregjei

2024. ápr. 14.

Az Ebrendészeti Telep gazdátlan állatai közül is külön csoporttal foglalkozik a DSTV összeállítása. Azokkal a kutyákkal, amelyek életük utolsó éveikben válnak gazdátlanná – márpedig a rácsok mögötti idős kutyáknak nem sok esélyük van szerető gazdára találni. Hangkép.

DSTV: az Öntelt mackó története

DSTV: az Öntelt mackó története

2024. ápr. 13.

Ikonikus helyszín ikonikus szereplőjével foglalkozik a DSTV összeállítása. Somogyi József alkotása, az Öntelt mackó évtizedek óta a városkép fontos figurája – a szobor történetét Hodik Mónika történész, az Intercisa Múzeum munkatársa elevenítette fel. Hangkép.