Fehérvári csapat lett a megye legjobbja

spigott - 2019. december 13. 16:39

A Fejó-Therm kispályás labdarúgó csapata a második, míg a Karmacsi Autó a harmadik helyen fejezte be a székesfehérvári viadalt.

Székesfehérváron, a Széna Téri Sportcsarnokban rendezték meg a közelmúltban a Fejér Megye Bajnoka elnevezésű kispályás labdarúgó tornát, melyen Székesfehérvár, valamint Dunaújváros legjobb kispályás csapatai vettek részt. A viadalt nem titkoltan hagyományteremtő céllal rendezte meg tavaly először a Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóság Kispályás bizottsága és a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség, hogy eldöntsék, kik alkotják a legjobb együttest a megyében.

Egy évvel ezelőtt a Karmacsi Autó FC gárdája hódította el az első helyet, s a címvédő ezúttal is ott volt a mezőnyben, melyben rajta kívül a Fejó-Therm Kft., illetve két székesfehérvári csapat, a Bádogos-Greco Patrol, valamint a Masterplast lépett pályára a minél szebb eredmény eléréséért. A körmérkőzéses rendszerű viadal idén is óriási csatákat hozott, s a verseny kiélezettségére jellemző, hogy csak egy mérkőzésen volt két gól a csapatok között, az összes többi találkozón egy találaton múlt a győztes kiléte.

Képek: facebook

Az első helyet végül a Bádogos gárdája szerezte meg, mely a Fejó-Therm és a Masterplast ellen is 1-0-ra nyert, míg a Karmacsit 2-0-ra győzte le, így kapott gól nélkül, hibátlan teljesítménnyel hódította el a megye legjobbjának járó kitüntető címet. A második helyen a Fejó-Therm végzett, megelőzve a végül bronzérmes Karmacsit, valamint a pont nélkül záró Masterplast együttesét.

A torna eredményei

Bádogos – Fejó-Therm 1-0
Karmacsi Autó – Masterplast 2-1
Masterplast – Bádogos 0-1
Fejó-Therm – Karmacsi Autó 2-1
Masterplast – Fejó-Therm 0-1
Bádogos – Karmacsi Autó 2-0

Végeredmény: 1. Bádogos-Greco Petrol, 2. Fejó-Therm Kft., 3. Karmacsi Autó FC, 4. Masterplast.

A torna álomcsapata: Vaszócsik Viktor (Fejó-Therm) – Gál Dániel (Bádogos), Kovács Krisztián (Bádogos), Aradi Csaba (Karmacsi), Salamon Miklós (Fejó-Therm), Salacz Zoltán (Masterplast). Csapatvezető: Horváth László (Bádogos).

(Szentimrey Tamás)

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.