Jótékony ereklyék

doszerk - 2019. december 2. 17:01

A Szent Pantaleon Kórház intenzív osztálya számára szervez jótékonysági árverést a Kohász címert rája facebook-oldal!

jótékonysági akciót hirdetett meg a Kohász címert rája facebook-oldal, mely legendás dunaújvárosi jégkorongozók relikviáit bocsájtja árverésre. A licitre a Dunaferr csapatának egykori kiválóságai, Ladányi Balázs, Erdősi Péter, valamint Tokaji Viktor ajánlott fel egy-egy ereklyét, így a dunaújvárosiak örök tizenegyesének dedikált fejvédője mellett Erdősi Péter dedikált ütőjére, illetve Tokaji Viktor szintén aláírt, az 1992/93-as szezonban viselt mezére adhatják le ajánlataikat a licitálás résztvevői.

Az árverés december 1-jén kezdődött, s egészen december 15-éig tart. Licitálni a Kohász címert rája facebook-oldalán megjelent posztnál lehet hozzászólásban, az 1000 forintos licitlépcső betartásával.

A befolyt összeget a Dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház Intenzív osztályának ajánlják fel, ahol egy speciális lélegeztetőgép beszerezésre gyűjtenek. Az egyedi tulajdonságokkal bíró felszerelés az életmentő funkcióján túl képes az orvosok és ápolók számára a beteg – legyen az felnőtt vagy gyermek – lélegeztetésével kapcsolatos speciális információkat nyújtani, ezáltal a szakemberek tudását gyarapítani, illetve a beteget – az állapotából eredő igénye szerint – átsegíteni a lélegeztetésből a természetes légzés állapotába.

Az árverés szervezői a licit lezárását követően üzenetben értesítik a nyerteseket, akiket itt tájékoztatnak majd a további tudnivalókról.

A licitre felajánlott ereklyék

- Ladányi Balázs dedikált fejvédője
Kikiáltási ár: 35.000 HUF

- Erdősi Péter dedikált Sherwood ütője
Kikiáltási ár: 35.000 HUF

- Tokaji Viktor 92/93-as szezonban viselt meze dedikálva
Kikiáltási ár: 35.000 HUF

A rovat további hírei: Sport

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.

Eredményes utánpótlás

Eredményes utánpótlás

2024. már. 26.

Pupp Viktória magabiztos győzelemmel lépett nagyot a válogatottság felé az év első országos válogató versenyén.