Megyei rangadó előtt

spigott - 2019. december 22. 8:03

A Fehérvári Titánok elleni találkozóval folytatja az Erste Liga alapszakaszának küzdelmeit a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Gólzáporos mérkőzésen aratott 9-3-as győzelmet pénteken a Hokiklub Budapest elleni fővárosi mérkőzésen a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, mely idei tizenhatodik sikere után ötvenegy szerzett ponttal áll az Erste Liga negyedik helyén. Miroslav Ihnacak tanítványai ma újra idegenben, a Fehérvári Titánok otthonában korcsolyáznak jégre, s bár a két gárda idei három egymás elleni meccsét rendre simán nyerték jégkorongozóink, ezúttal nagyon kemény csatára számíthatnak a mieink az este fél hatkor kezdődő összecsapáson.

A tabella nyolcadik helyén álló Titánok csapata ugyanis nagyon összekapta magát a visszafogott bajnoki kezdést követően, sérültjei felépültek, kezd beérni Kiss Dávid edző munkája is, így az utóbbi időben több szép bravúrt is sikerült bemutatnia.

Kép: DO-archív

Ezek közül mindenképpen ki kell emelni a címvédő Fradi elleni két győzelmüket, ugyanis Székesfehérváron 5-0-ra nyertek, míg a legutóbbi fordulóban a fővárosban tréfálták meg a zöld-fehéreket, s abban biztosak lehetünk, hogy ma is mindent el fognak követni azért, hogy a szezonban először legyőzzék Acélbikáinkat.

Persze a mieink célja sem lehet más, mint a három pont megszerzése, s erre minden esélye meg is van Azariéknak, akik eddigi három mérkőzésükön huszonegy gólt szereztek megyei riválisuk ellen úgy, hogy cserébe mindössze négyet kapta. Az továbbra is nehezíti együttesünk helyzetét, hogy Hruby és Somogyi játékára ezúttal sem számíthat a szakvezetés, de a többiek elszántan, a siker reményében vágnak neki az összecsapásnak, melyen egy esetleges győzelemmel újabb nagy lépést tudnánk tenni a felsőház elérése felé.

A rovat további hírei: Sport

Újra élen a Karmacsi

Újra élen a Karmacsi

2024. ápr. 24.

A listavezető elleni győzelemmel feledtette korábbi botlását a Karmacsi Autó FC együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar Csoportjában.

Már a döntőért küzd a DFVE

Már a döntőért küzd a DFVE

2024. ápr. 24.

A Ferencváros otthonában kezdi meg a két nyert mérkőzésig tartó bajnoki elődöntőt a DFVE női vízilabda csapata ma este nyolc órától.

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

2024. ápr. 22.

Csak a harmadik szettben tudta megszorítani az alsóházi tabellát vezető Miskolc gárdáját a DKSE felnőtt röplabda csapata az Extraliga hazai szezonzáróján.