Sikerekben és eredményekben dúskáló, boldog új évet kíván a DO!

Öcaline - 2019. december 31. 14:07

Egyelőre búcsúzunk, de persze egyúttal meg is ígérjük, hogy hamarosan visszatérünk: kalandos és örömteli esztendőn jutottunk túl, drága böngészők és aranyos mindenki, és most itt az ideje, hogy fejest ugorjunk a bóléba és a bő lébe – BÚÉK mindenkinek, tartsatok továbbra is velünk!

Ha nem történik valami meglepő és váratlan, akkor ez az idei esztendő utolsó posztja, és persze mi mást kívánhatnánk most: bízzunk továbbra is együtt abban, hogy a soron következő év is legalább annyira vidám, örömteli sikerekben dúskáló lesz, mint a most magunk mögött hagyott! 

Az ilyenkor szokásos szolgálati közlemény sem maradhat el: innentől mi is behúzzuk a féket, és bár terveink szerint egy rémkommandó erejéig feltűnünk a Városháza téren rendezendő óévbúcsúztatón – hogy vidám és vigyorgó arcokat vakuzzunk totálba! –, de előtte, utána, közben nagyokat kortyolunk a és kajálunk, közmondásosan vadul vetjük magunkat a nagybetűs Életbe, vagyis egy időre mellőzzük a harcot a munka frontján! Ha minden jól alakul, pontosan ez vár ránk az újév első napján is, azaz január 1-jén, szerdán csak akkor frissítünk, ha nagyon-nagyon muszáj. Újult erővel és ütős bulista galériával készülünk viszont január 2-án, csütörtökön – és akkor egyúttal már a normál üzemmódra is vált weblapunk gépezete.

És még egy apróság, félig ez is szolgálati közlemény, de félig meg diszkrét óhaj és szolid biztatás: a DO december elején új pályára állt, voltak és még lesznek is apróbb döccenők, de változatlanul feltett szándékunk, hogy visszaszerezzük a weboldal régi szép nimbuszát – nem titkoltan bizakodással várjuk a jövő évet, januárban újra kezdjük, tartsatok továbbra is velünk! Ez a kis rajzos kívánságcsokor vigyen előre mindenkit – tavaly ment nagyot a nagy közösségi oldalon, de úgy hiszem, szemernyit sem tompult az aktualitása!

Eredményekben és sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk – szeretett városunknak is, nektek is, magunknak is; mindenkinek!

A rovat további hírei: Mozaik

Könyvet szeretnél, de nem tudod, mit válassz? Segítünk!

Könyvet szeretnél, de nem tudod, mit válassz? Segítünk!

2024. ápr. 24.

Sokan vannak, akik imádnak olvasni – ők azok, akik folyton folyvást gyarapítják könyvgyűjteményüket. Talán nekik nincs is szükségük tanácsra azzal kapcsolatban, mi legyen a következő mű, amit a kosárba raknak. (X)

A bázislakk fontossága körömápolási rutinunkban

A bázislakk fontossága körömápolási rutinunkban

2024. ápr. 23.

Mikor a hibátlan körömápolásról és manikűr eléréséről van szó, sokan csak a lakk színére, illetve a fényt és védelmet adó fedőlakkra helyezik a hangsúlyt. Nem érdemes azonban figyelmen kívül hagyni rutinunkban az alaplakk fontosságát sem, hiszen káros hatással lehet körmünk egészségére és megjelenésére is.  (X)

Milyen esetekben jöhetnek számításba az árnyékoló oldalfalak?

Milyen esetekben jöhetnek számításba az árnyékoló oldalfalak?

2024. ápr. 23.

A tavaszi-nyári időszakban különösen fontos, hogy védelmet biztosítsunk teraszunkon az erős napsugárzással szemben, ugyanis így a felmelegedés ellen is felvehetjük a harcot. (X)

Borongós, esős, szeszélyes áprilisi hetünk lesz

Borongós, esős, szeszélyes áprilisi hetünk lesz

2024. ápr. 22.

A szikrázó napsülésnek egyelőre lőttek a DO időjárási szakértőjének friss prognózisa szerint – és a csúcsértékek is inkább március második felét idézik majd, mint április derekát. De legalább nem sülünk meg.

Hogyan növelhetjük az állóképességünket?

Hogyan növelhetjük az állóképességünket?

2024. ápr. 22.

A teljesítmény kérdése fontos olyankor, amikor rendszeresen sportolunk, szeretnénk látni az eredményeket, s persze egyre többet akarunk kihozni magunkból. (X)

DSTV: a gumicsere hetei

DSTV: a gumicsere hetei

2024. ápr. 22.

Amint a hőmérséklet tartósan 7 fok fölé emelkedik, itt a gumicsere szezonja, derül ki a DSTV összeállítása. E hetekben érdemes a téli abroncsokat nyári szettekre cserélni – minden további fontos részlet kiderül Matticza Krisztián műhelyében. Hangkép.

A svájci autópálya matrica beszerzésének menete

A svájci autópálya matrica beszerzésének menete

2024. ápr. 21.

Svájc úthálózata kifejezetten modernnek számít. Az ország minden nagyobb városa megközelíthető autópályán keresztül, csakúgy, mint a látnivalók többsége. (X)