Folytatódik a hagyomány

2020. január 17. (péntek) 11:29 - spigott

Kilenc együttes számára rendeznek szombaton női és férfi kézilabda tornát az Arany iskola tornatermében.

A tavaly decemberi két szombati munkanap és az őszi bajnokságok decemberre történő elhúzódása miatt kissé késve ugyan, de immáron 23. alkalommal is megrendezik az Arany iskola tornatermében a hagyományos Mikulás Kupa elnevezésű női és férfi kézilabda tornát. A január 18-án, szombaton délelőtt nyolctól egészen este hét óráig tartó megméretésen négy női és öt férfi együttes küzdhet meg egymással a minél szebb helyezésekért.

A hölgyek versengésében a tavalyi győztes Híd-Unió SE (Budapest), a szintén fővárosi BEKSE, az Atombigék, illetve az Érdi Amatőr Lányok csapatai húznak szerelést, míg a férfiaknál a címvédő velencei Ittasokk, a dunaújvárosi Titánok, a DÖKE Komlói SC, a Harkány SE és az Érdi Amatőr Fiúk együttesei játszanak egymással körmérkőzéses rendszerben, s az ingyenesen megtekinthető tornán természetesen sok szeretettel várnak minden érdeklődőt a szervezők.

A rovat további hírei: Sport

Három héten belül döntenek az új időpontról

Három héten belül döntenek az új időpontról

2020. március 28. (szombat)

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) várhatóan három héten belül dönt a jövő évre halasztott tokiói ötkarikás játékok pontos dátumáról.

Halasztott az EHF is

Halasztott az EHF is

2020. március 28. (szombat)

Az Európai Kézilabda Szövetség közzétette a koronavírus-járvány miatt hozott, Eb- és vb-selejtezőkkel, valamint az európai kupamérkőzésekkel és versenyekkel kapcsolatos döntéseit.

MOB: az olimpiát nem eltörölték, hanem megmentették

MOB: az olimpiát nem eltörölték, hanem megmentették

2020. március 27. (péntek)

A tokiói olimpiát nem eltörölték, hanem megmentették - mondta Kulcsár Krisztián, a szervezet elnöke és Vékássy Bálint főtitkár a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) által készített videóban, amelyben a sportvezetők a magyar sajtó kérdéseire válaszoltak az idei ötkarikás játékok halasztását követően. A MOB a koronavírus-járvány miatt, az újságírók egészségének megóvását is szem előtt tartva döntött az interjú ezen formája mellett.

Szövetségi támogatás

Szövetségi támogatás

2020. március 27. (péntek)

A Fejér Megyei Kézilabda Szövetség is segíti a kórházunkat a koronavírus-járvány elleni védekezésben.

Dolgoznak tovább a kenusok

Dolgoznak tovább a kenusok

2020. március 26. (csütörtök)

Jó döntésnek tartja a tokiói ötkarikás játékok 2021-re halasztását Pető Zsolt, a Dunaferr SE kajak-kenu szakosztályának elnöke.

Várakozó állásponton

Várakozó állásponton

2020. március 26. (csütörtök)

Egyelőre leálltak a munkával, s reménykedve várják a javuló híreket a Dunaferr SE tornászai.

A túlélés az elsődleges cél!

A túlélés az elsődleges cél!

2020. március 25. (szerda)

Az egyesület ügyvezető elnöke szerint komoly kompromisszumokat kell kötniük azért, hogy a Dunaferr SE átvészelje a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetet.