Megyei rangadó előtt

spigott - 2020. január 18. 15:53

Székesfehérváron, a MÁV-Bericap vendégeként folytatja a bajnokság küzdelmeit a Dunaferr SE röplabda csapata.

Remekül kezdte az NB I Liga alapszakasz második körét a Dunaferr SE röplabda csapata, mely a PTE-PEAC vendégeként aratott nagyon sima, 3-0-s sikert. A pécsi győzelmet követően sem pihentek azonban sokat Tomanóczy Tibor tanítványai, ugyanis ezen a hétvégén újabb fontos meccs vár a csapatra, mely vasárnap délután négy órától Székesfehérváron lép pályára a MÁV-Bericap ellen. A megyei rivális idén nem fut kiemelkedő szezont, az alapszakasz első körét az utolsó helyen fejezte be, s a második etapot sem kezdte túl jól, hiszen 3-1-es vereséget szenvedett a Sümeg vendégeként.

Képek: DO-archív

Mivel a két csapat idei találkozóin mindkét alkalommal a Dunaferr örülhetett 3-0-s győzelemnek, így a holnapi összecsapásnak is a mieink az esélyesei, ám ez nem jelenti azt, hogy könnyű meccs várna a Tomanóczy-csapatra. A fehérváriaknál ugyanis több volt rutinos dunaújvárosi játékos (Neukum Gábor, Kholmann Norbert, Stefanovics Krisztián) is szerepel, akik bármikor képesek egy-egy mérkőzés eldöntésére, ráadásul egy brazil légióst is bevethetnek a Dunaferr ellen. Röplabdázóink azonban ennek ellenére is a győzelemre készülnek, s ha olyan teljesítményre lesznek képesek, amilyet a legutóbbi fordulóban nyújtottak, akkor megyei riválisuktól is elhozzák a bajnoki pontokat.

A rovat további hírei: Sport

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

2024. ápr. 22.

Csak a harmadik szettben tudta megszorítani az alsóházi tabellát vezető Miskolc gárdáját a DKSE felnőtt röplabda csapata az Extraliga hazai szezonzáróján.

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

2024. ápr. 21.

Félidőnként két-két gólt kapva szenvedett vereséget a több élvonalbeli játékossal megerősített Fehérvár FC II. vendégeként a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Hozta a kötelezőt a DFVE

Hozta a kötelezőt a DFVE

2024. ápr. 21.

Minden negyedet megnyerve aratott sima, 12-5-ös sikert az alapszakasz utolsó találkozóján a DFVE női vízilabda csapata a Szeged otthonában szombaton este.