Kezdődik a rájátszás!

spigott - 2020. február 22. 8:34

Hazai környezetben vág neki az Újpest elleni negyeddöntőnek ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Nem sokat készülhetett együttesünk a csütörtöki választást követően, ugyanis ma este hat órától már meg is kezdik szereplésüket Acélbikáink az Erste Liga rájátszásában. Mint az ismert már, David Leger tanítványai az Újpest gárdája ellen húznak korcsolyát a sorozat negyeddöntőjében, s a négy nyert mérkőzésig tartó párharc első két találkozóját most hétvégén, szombaton este hattól és vasárnap délután öttől rendezik meg a Dunaújvárosi Jégcsarnokban. A szezon legfontosabb találkozói előtt természetesen bizakodóak a mieink, bár azzal is tisztában van mindenki, hogy hiába végzett az Újpest a középszakasz hetedik helyén, egy rendkívül kemény sorozat vár csapatunkra.

A két gárda az idei szezonban négy alkalommal találkozott egymással, s bár ezeken a mérkőzéseken két-két győzelemnek örülhettek a csapatok, rendre az idegenben játszó vitte el a pontokat vetélytársa otthonából. Ezt a sormintát természetesen már a mai meccsen szeretnék megszakítani Acélbikáink, akik az utóbbi időben remek formát mutattak hazai pályán, ugyanis a felsőházban senki nem tudott pontot szerezni a Dunaújvárosi Jégcsarnokban, s a cél ezúttal is az lesz, hogy vezetést szerezzenek a párharcban.

Képek: DO-archív

Mely a szokásoknak megfelelően ezúttal is négy nyert mérkőzésig tart, s amennyiben a rendes játékidő döntetlennel ér véget, úgy egész harmados hosszabbítással folytatódik a játék négy-négy mezőnyjátékossal, egészen addig, míg valamelyik gárda meg nem szerzi a győztes találatot. Fontos információ még az újpesti szurkolók részére, hogy a rájátszás dunaújvárosi mérkőzésein a vendég állójegyes szurkolók a szokásostól eltérően nem az egyes, hanem a négyes kapun tudnak bejutni, ami a jégcsarnok Dunaújvárosi Sportcsarnok felöli oldalán található. Az online ülőjeggyel rendelkezők viszont a szokásos helyen, az egyeses kapun juthatnak be a pályára.

A Dunaújvárosi Acélbikák programja a rájátszás első körében

2020. 02. 22. 18:00 DAB - UTE
2020. 02. 23. 17:00 DAB - UTE
2020. 02. 26. 18:00 UTE - DAB
2020. 02. 27. 18:00 UTE - DAB
2020. 03. 01. 17:00 DAB - UTE (amennyiben szükséges)
2020. 03. 03. 18:00 UTE - DAB (amennyiben szükséges)
2020. 03. 05. 18:00 DAB - UTE (amennyiben szükséges)

Az Erste Liga negyeddöntőinek további párosítása

FTC-Telekom – Fehérvári Titánok
Corona Brasov – Gyergyói HK
DEAC – SC Csíkszereda

A rovat további hírei: Sport

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

2024. már. 29.

A második félidőt tizenöt góllal megnyerve aratott 32-20-as sikert a DKKA női kézilabda csapata a NEKA elleni hazai bajnokin.

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.