Dunaújváros Hetilap

Kórház: hála és köszönet – meg rendelésváltozás

Öcaline - 2020. március 25. 12:56

Külön összegzésben mondott köszönetet a Szent Pantaleon Kórház az intézménynek juttatott támogatások, illetve a lakossági szeretetjelek nyomán – és rendelésváltozásról is tájékoztat a komplexum.

Két összegzést publikált a napokban hivatalos oldalán a Szent Pantaleon Kórház-Rendelőintézet – mivel mind a kettő összefügg a koronavírus-járvánnyal, ezért fontos, hogy kiemelt pozícióban tolmácsoljuk a kórházi tájékoztatókat

Hála és köszönet

Az első összegzés a támogatóknak szól – íme!

Tisztelt Vállalkozások! Kedves Lakosság!

Köszönet Mindenért! Nagy örömünkre szolgál, hogy ekkora összefogást tapasztalunk. Sokan hálájukat kifejezve különböző adományokat juttatnak el kórházunk számára, amiért rendkívül hálásak vagyunk.
Kérem, hogy aki bármilyen jellegű adományt szeretne eljuttatni kórházunkba, előtte egyeztessen velünk, hogy ezt mi módon teheti meg. Írjon privát üzenetet, vagy hívja a 30/289-9815-ös telefonszámot.
A hálataps szívmelengető és megható volt, sok erőt ad nekünk a következő napokra! Ezúton is kérünk mindenkit, hogy aki teheti, maradjon otthon, ezzel is segítve munkánkat. Csak közösen tehetünk a járvány lassításáért!

A koronavírus járvánnyal összefüggő kérdéseikkel kapcsolatosan a kormányzati zöld számon (80-277-455, 80-277-456) és a www.koronavirus.gov.hu honlapon tájékozódhatnak.
A kórházunkat érintő változtatásokról pedig a www.pantaleon.hu  honlapon kaphatnak aktuális felvilágosítást!

Változik a nefrológiai rendelés

Egy változásról mi is beszámoltunk, módosul ugyanis a dialízisre szoruló és nefrológiai betegek ellátása a járványügyi helyzet miatt. A Szent Pantaleon Kórház Nefrológia Szakrendelésen, a többi szakrendeléshez hasonlóan, csak sürgős esetek ellátása történik határozatlan ideig.
Kérik, az új betegek panaszaikat, tüneteiket a háziorvosuknak jelezzék telefonon, aki a további ellátást szervezi!
A már gondozott betegek értesítést kapnak, amennyiben halaszthatatlan vizsgálat, gyógyszerkiadás szükséges. A dialízisre járó betegekkel személyesen felvették a kapcsolatot!

Eddig a kórházi híradás, de kell ide egy zárszó: erőt és kitartást minden egészségügyi dolgozónak – ma este is jár a taps, nekik is!
 

(Forrás: pantaleon.hu; fotó: DO-archív)

A rovat további hírei: Közélet

Amit fontos tudni a június 9-i választások előtt

Amit fontos tudni a június 9-i választások előtt

2024. ápr. 16.

Nyár elején újra választ az ország, méghozzá egy időben az Európai Parlament (EP) tagjaira, a települési polgármesterekre, valamint az önkormányzati képviselőkre, továbbá a nemzetiségi önkormányzatok tagjaira voksolhatunk.

Szakmai értekezlet a rendőrségen

Szakmai értekezlet a rendőrségen

2024. ápr. 16.

A Dunaújváros és Környéke Közbiztonságáért Közalapítvány és Dunaújváros Önkormányzata szervezésében létrejövő Rendvédelmi hónap részeként, illetve annak megnyitójaként szerveztek konferenciát a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon a napokban.

A Hoffmann Group szerszámmustrája az Innoparkban

A Hoffmann Group szerszámmustrája az Innoparkban

2024. ápr. 15.

Nagyszabású szerszámkiállításnak ad otthont az Innopark szerdán: a Hoffmann Group kiállítására 10-15 óra között várják az érdeklődőket – meghívó és regisztrációs űrlap máris itt!

Tájékoztatás a pótfűtés igényléséről

Tájékoztatás a pótfűtés igényléséről

2024. ápr. 14.

A szolgáltatói összegzés szerint a fűtési idény végeztével még egy hónapon át, május derekáig tart a pótfűtési időszak. DVG-tájékoztató itt!

Saját alapszabályát is megsérti a KDNP a szocialista jelölt érdekében?

Saját alapszabályát is megsérti a KDNP a szocialista jelölt érdekében?

2024. ápr. 13.

Egy volt fideszes képviselő szerint a KDNP soha, semmit sem csinált Dunaújvárosban.

A fűnyírás rendben lesz, több ember és gép dolgozik a köztereken

A fűnyírás rendben lesz, több ember és gép dolgozik a köztereken

2024. ápr. 13.

Már jó ideje igazi tavasz van, és ez látszik a növényeken is, minden kizöldült. Természetesen nő a fű is. Éppen ezért már jó ideje dolgoznak és nyírják a füvet a szakemberek Dunaújvárosban. Az idei évben több emberrel és több géppel történik a fűnyírás.

Már biztos: önálló marad a Rosti és a Széchenyi gimnázium is! (FRISSÍTVE)

Már biztos: önálló marad a Rosti és a Széchenyi gimnázium is! (FRISSÍTVE)

2024. ápr. 12.

"... előterjesztéséiben részletezett új tagintézmény létrehozása nem kerül felterjesztésre" – a tankerület a magyar nyelv szabályait megcsúfoló mondattal fújt visszavonulót. Győzelem a hajtás után. (FRISSÍTVE: Pintér Tamás polgármester is reagált a döntésre)