Újabb egyesületek tartanak szünetet

doszerk - 2020. március 16. 10:41

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia összes korosztálya, valamint a Dunaújváros PASE labdarúgóinak utánpótlása is leállt a közös munkával.

Újabb két dunaújvárosi sportegyesület jelentette be, hogy határozatlan ideig szünetelteti a közös edzések megtartását. A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia az alábbi közleményben tudatta, hogy minden korosztálya számára véget vetett a közös gyakorlásoknak, s a jövőben egyéni edzésterv alapján készülnek tovább játékosai.

"A koronavírus-veszély miatt, a sportolók, edzők és a hozzátartozók egészségének védelme érdekében a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia úgy határozott, hogy felnőtt és utánpótlás korú csapatai esetén is a mai naptól beszüntetik közös edzéseiket, így játékosaink a jövőben egyéni edzéstervek alapján készülnek tovább. A határozat 2020. március 16-ától visszavonásig érvényes.

Fontos megjegyeznünk, hogy klubunkat jelenleg nem érinti koronavírusos megbetegedés, de a Magyar Kormány határozataival teljes egyetértésben a megelőzést tartjuk szem előtt.

Ezúton ugyancsak tájékoztatjuk kollégáinkat és a szurkolókat, hogy akadémiánk irodája bizonytalan ideig ugyancsak zárva tart. Az ügyintézés természetesen nem áll meg a titkarsag@kohaszkezi.hu e-mail címen továbbra is elérhetőek leszünk. A legfontosabb információkat honlapunkon és közösségi oldalunkon is megosztjuk szurkolóinkkal!"

A Dunaújváros PASE labdarúgói egyelőre csak az utánpótlás korosztály edzéseit szünetelteti, derült ki az egyesület ma délelőtti közleményéből.

"A kormány pénteki határozata értelmében március 16-tól új oktatási rend, „tantermen kívüli, digitális munkarend” lép életbe az országban. Az iskolásokra vonatkozó döntést követően a Magyar Labdarúgó Szövetség ugyancsak március 16-tól határozatlan időre felfüggeszti az összes utánpótlás korosztályú bajnokságát (az U19 és fiatalabb korosztályokban).

Fentieknek megfelelően a Dunaújváros PASE március 16-tól határozatlan időre felfüggeszti az összes utánpótlás korosztály edzéseit. A Dunaújváros Stadion és edzőpályáink sem csoportosan, sem pedig egyénileg nem látogathatóak játékosaink számára. Az egészség, az emberi élet mindennél előbbre való. Be kell tartanunk azokat az előírásokat, amelyeket az egészségügyi szervezetek és a hatóságok hoztak, vagy ajánlanak!

Csak így léphetünk fel hatékonyan a betegség ellen. Reméljük, hogy Egyesületünk mindennapjai hamarosan a megszokott módon folytatódhatnak!"

A rovat további hírei: Sport

DSTV: biztató bajnoki eredmények

DSTV: biztató bajnoki eredmények

2024. ápr. 19.

Április 9-12. között rendezték meg az országos felnőtt úszó bajnokság küzdelmeit a fővárosban – szép helyi eredmények születtek. A DKSE színeiben Kenyér Lilla, Kovács-Seres Hunor és Eszenyi Ábel indult – utóbbival és Berzlánovits Éva edzővel beszélgettünk a megméretés után. Hangkép.

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.