Újabb egyesületek tartanak szünetet

doszerk - 2020. március 16. 10:41

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia összes korosztálya, valamint a Dunaújváros PASE labdarúgóinak utánpótlása is leállt a közös munkával.

Újabb két dunaújvárosi sportegyesület jelentette be, hogy határozatlan ideig szünetelteti a közös edzések megtartását. A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia az alábbi közleményben tudatta, hogy minden korosztálya számára véget vetett a közös gyakorlásoknak, s a jövőben egyéni edzésterv alapján készülnek tovább játékosai.

"A koronavírus-veszély miatt, a sportolók, edzők és a hozzátartozók egészségének védelme érdekében a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia úgy határozott, hogy felnőtt és utánpótlás korú csapatai esetén is a mai naptól beszüntetik közös edzéseiket, így játékosaink a jövőben egyéni edzéstervek alapján készülnek tovább. A határozat 2020. március 16-ától visszavonásig érvényes.

Fontos megjegyeznünk, hogy klubunkat jelenleg nem érinti koronavírusos megbetegedés, de a Magyar Kormány határozataival teljes egyetértésben a megelőzést tartjuk szem előtt.

Ezúton ugyancsak tájékoztatjuk kollégáinkat és a szurkolókat, hogy akadémiánk irodája bizonytalan ideig ugyancsak zárva tart. Az ügyintézés természetesen nem áll meg a titkarsag@kohaszkezi.hu e-mail címen továbbra is elérhetőek leszünk. A legfontosabb információkat honlapunkon és közösségi oldalunkon is megosztjuk szurkolóinkkal!"

A Dunaújváros PASE labdarúgói egyelőre csak az utánpótlás korosztály edzéseit szünetelteti, derült ki az egyesület ma délelőtti közleményéből.

"A kormány pénteki határozata értelmében március 16-tól új oktatási rend, „tantermen kívüli, digitális munkarend” lép életbe az országban. Az iskolásokra vonatkozó döntést követően a Magyar Labdarúgó Szövetség ugyancsak március 16-tól határozatlan időre felfüggeszti az összes utánpótlás korosztályú bajnokságát (az U19 és fiatalabb korosztályokban).

Fentieknek megfelelően a Dunaújváros PASE március 16-tól határozatlan időre felfüggeszti az összes utánpótlás korosztály edzéseit. A Dunaújváros Stadion és edzőpályáink sem csoportosan, sem pedig egyénileg nem látogathatóak játékosaink számára. Az egészség, az emberi élet mindennél előbbre való. Be kell tartanunk azokat az előírásokat, amelyeket az egészségügyi szervezetek és a hatóságok hoztak, vagy ajánlanak!

Csak így léphetünk fel hatékonyan a betegség ellen. Reméljük, hogy Egyesületünk mindennapjai hamarosan a megszokott módon folytatódhatnak!"

A rovat további hírei: Sport

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.

Eredményes utánpótlás

Eredményes utánpótlás

2024. már. 26.

Pupp Viktória magabiztos győzelemmel lépett nagyot a válogatottság felé az év első országos válogató versenyén.