A munka nem állt meg

spigott - 2020. május 26.

Legközelebb csak július 6-án, a 2020/2021-es szezon első edzésén dolgoznak közösen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapatának játékosai.

Három hete már, hogy a koronavírus-járvány miatt hozott korlátozásokat enyhítették, így május 4-e óta újra megengedett a részvétel a sportegyesületek által szervezett, valamint az amatőr sport, a szabadidős sport és a tömegsport célú edzéseken. A határozat alapján akár újra el is kezdhették volna az edzéseket a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia játékosai is, ám mint azt Mátyás Gábor ügyvezető elárulta, végül úgy döntöttek, hogy csak a következő szezon első edzésén kezdik meg együtt a közös munkát.

"A munka eddig sem szünetelt az akadémián, hiszen a felnőtt játékosok és az utánpótlás számára is online edzéseket tartottak az edzők, s ezek jelenleg is folynak, mert úgy döntöttünk, hogy mi nem tartunk közös tréningeket, mivel a 2019/2020-as bajnokság minden korosztály számára befejeződött. Éppen ezért a felnőtt együttes következő közös edzése egyben az új szezon első gyakorlása lesz majd július 6-án, míg az utánpótlás a tervek szerint július végén fogja elkezdeni a munkát."

Képek: DO-archív

A DKKA ügyvezetőjétől megtudtuk, hogy ettől függetlenül is bőven van feladata a menedzsmentnek, mely továbbra is azon dolgozik, hogy a lehető legjobb körülmények között tudjanak nekivágni a következő szezonnak.

"Rengeteg feladatunk van még, az elmúlt két hónap sem tevékenység nélkül zajlott, nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy összerakjuk azt a stábot, illetve azt a csapatot, amivel a következő bajnoki szezonnak nekivághatunk. Úgy néz ki, hogy jó kis csapat áll majd a rendelkezésünkre, de addig a szervezési munkákban, iroda összeállításban akadnak olyan dolgaink, amelyek biztosítják azt, hogy zökkenőmentesen tudjunk elindulni, illetve a következő bajnoki szezont is a lehetőségekhez mérten sikeresen folytassuk. Már volt a stáb tagjaival egy komoly egyeztetés, mely kiváló hangulatban telt, nagyon sok dolgot sikerült megbeszélnünk, szóval folyik a munka és a következő hetekben sem fogunk pihenni."

A rovat további hírei: Sport

Pénteken ismét Kolonics György-emlékfutás

Pénteken ismét Kolonics György-emlékfutás

2020. okt. 19.

Ahogy több mint egy évtizede mindig, úgy idén is október 23-án, pénteken lesz a Kolonics György-emlékfutás. A hagyományos Duna-parti programon nemcsak futni, hanem sárkányhajózni is lehet.

Eredményes utánpótlás

Eredményes utánpótlás

2020. okt. 19.

Kiválóan szerepeltek a Dunaferr SE és fiókegyesületeinek versenyzői a Tatabányán megrendezett diák korcsoportos birkózó tornán.

Az új japán miniszterelnök is eltökélt a rendezést illetően

Az új japán miniszterelnök is eltökélt a rendezést illetően

2020. okt. 19.

Japán új miniszterelnöke megerősítette, hogy mindenképpen megrendezik jövőre a tokiói olimpiát és paralimpiát.

A véghajrát nem bírták a fiatalok

A véghajrát nem bírták a fiatalok

2020. okt. 19.

Két mérkőzésen is az utolsó percekben kapott gólok miatt veszítettek pontokat a Dunaújváros PASE labdarúgói a korosztályos bajnokságok hétvégi fordulóiban.

Végül fölényes siker

Végül fölényes siker

2020. okt. 18.

Az első félidőben még nem bírt ellenfelével, ám a fordulás után átrobogott a szegedieken a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, mely idegenben is sima győzelmet aratva szerezte meg újabb bajnoki pontjait.

Új elnökség a Gorillák élén

Új elnökség a Gorillák élén

2020. okt. 18.

Egy évtized után új tisztségviselőket választott a Dunaújvárosi Amerikai Futball Sportegyesület közgyűlése.

A vb-t és az Eb-t sem kapta meg Budapest

A vb-t és az Eb-t sem kapta meg Budapest

2020. okt. 18.

A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) a 2023-as műkorcsolya és jégtánc világ- és Európa-bajnokság rendezési jogát sem nyerte el.