Támadás után pucolás – három személyt keresnek

2020. május 7. (csütörtök) 15:56 - Öcaline

Három férfi ellen adott ki elfogatóparancsot a rendőrség a kedd esti Petőfi utcai "betámadás" nyomán, értesült a DO. A részletekről egyelőre nincs hivatalos megerősítés – a körözéseket viszont azonnal toljuk, rendőrségi képtárral!

Egyetlen mondattal egészítette ki tegnapi, a lényeget illetően megerősítő közleményét a megyei főkapitányság sajtószolgálata. A honlapunkhoz eljuttatott szóvivői összegzés szerint a rendőrség a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható több személy körözését is elrendelte – az elfogatóparancsok szerint a nem mindennapi támadás nyomán három személy ellen adtak ki elfogatóparancsot.
Amint arról tegnap elsőként beszámoltunk hasábjainkon, lövöldözéssel koronázott  "betámadás" helyszíne volt a Petőfi utca kedden este negyed tíz körül. Nem megerősített információink szerint egy korábban kirobban "üzleti vita" fajult el – értesüléseink szerint egy autóra adtak le több lövést a Pentele városrészi utcában.

Később a rendőrség megerősítette a csoportos garázdaság hírét, ugyanakkor határozottan cáfolták a személyi sérüléssel kapcsolatos mendemondákat. Mutatom a tegnapi összegzés elérhetőségét!

Támadás a Petőfi utcában (katt) >>

A támadás után viszont pucolás következett – erre utal a szóvivői kiegészítés, valamint ezt igazolja a három elfogatóparancs is. A rendőrség a 28 éves dunaújvárosi születésű Hegedűs Attila (címlap- és nyitóképünkön), a 30 esztendős Hegedűs Róbert (középső fotónk), továbbá a 32 éves Hegedűs László György (harmadik felvételünk) ellen adott ki elfogatóparancsot, őket hozták összefüggésbe a kedd esti bűncselekménnyel.

A körözött személyek tartózkodási helyéről bejelentés tehető a helyi kapitányságon a Szent György út 1. címen, illetve a 25/510-510-es telefonszámon. A rendőrség a 112-es központi számon, valamint a kir.dunaujvarosrk.dl@fjer.police.hu címen is várja a bejelentéseket.

A körözések híre mellett érdeklődésünkre a szóvivői összegzés végén ismét megerősítették: az esemény körülményeinek vizsgálata folyik, ezért a nyomozás érdekeire tekintettel egyelőre nem szolgálnak további felvilágosítással a történtekről. 

Amint lezárul a vizsgálat, azonnal írom a részleteket! 

(Fotó: FMRFK)
 

A rovat további hírei: Sziréna

Ittasan okozott balesetet

Ittasan okozott balesetet

2020. június 01. (hétfő)

Ittasan vezetve okozott balesetet egy 45 éves dunaújvárosi nő Baracs külterületén.

Rendőrség: újra feltűntek az "unokázós" csalók!

Rendőrség: újra feltűntek az "unokázós" csalók!

2020. május 28. (csütörtök)

Dunaújvárosból és a megyeszékhelyről is több bejelentés érkezett az elmúlt hetekben a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére, miszerint csalók idős embereket próbáltak meg tévedésbe ejteni. A rendőrök akcióba lendültek, pláne akkor, amikor kiderült, hogy a csalók egy alkalommal sikerrel is jártak.

Sikeres pályázat után az önkéntes lánglovagok

Sikeres pályázat után az önkéntes lánglovagok

2020. május 28. (csütörtök)

Hétszáz millió forint összértékű támogatást oszthat szét a katasztrófavédelem a Magyarországon működő önkéntes tűzoltó egyesületek és mentőszervezetek között idén – a térség összes pályázó alakulata részesül a támogatásból, értesült lapunk.

Brutális baleset volt a tegnap délutáni – itt az összes fontos részlet (extra képtárral)

Brutális baleset volt a tegnap délutáni – itt az összes fontos részlet (extra képtárral)

2020. május 27. (szerda)

A gyorshírt már közöltük, most a megyei főkapitányság kommunikációs szolgálatának jóvoltából részletesebb tájékoztatással szolgálhatunk a Nagyvenyim határában történt balesetről. Brutális képekkel kiegészítve!

Frontális karambol Mezőfalva és Nagyvenyim között

Frontális karambol Mezőfalva és Nagyvenyim között

2020. május 26. (kedd)

A tűzoltóknak három embert kellett kiszabadítaniuk a kocsikból.

Volt dolguk a tűzoltóknak!

Volt dolguk a tűzoltóknak!

2020. május 26. (kedd)

Az erős szélben kidőlt fák, lehasadt ágak miatt nyolc alkalommal riasztották Fejér megye tűzoltóit a napokban.

Ittas vezetés miatt ugrott a jogsi

Ittas vezetés miatt ugrott a jogsi

2020. május 25. (hétfő)

Ittasan ült a volán mögé az a férfi, akit Nagyvenyimen ellenőriztek a rendőrök még szombaton éjjel: egyrészt a vezetői engedély bánja a "merészségét", másfelől eljárást kezdtek ellene, értesült a DO.