33 újtelepi címre csalogat a Garázsvásár

Öcaline - 2020. június 24. 10:37

Már a felhívás is fényes sikert aratott a Városvédők Újtelepért Egyesület akciója előtt: a kincsvadászok 33 címet kereshetnek fel a Garázsvásár keretében szombaton! Remek közösségi esemény lesz, jó szívvel ajánljuk!

Amint arról már beszámoltunk, hű marad az "Újtelepen mindig történik valami!" mottóhoz Városvédők Újtelepért Egyesület: a közösség június 27-én, szombaton 10-16 óra között rendezi az első Újtelepi Garázsvásárt. Nem is akármilyen felhozatalra készülhetnek a kincsvadászok, árulta el érdeklődősünkre Nyári Ica, az egyesület alelnöke: a hasábjainkon is napvilágot látott felhívás nyomán összesen 33 címen (!!!) várják a látogatókat:
– Minden erőnkkel arra összpontosítunk, hogy ne csak egy sikeres vásár nap, hanem egy kirándulás is legyen a szombati megmozdulás. A vendégek kürtős kalácsot ehetnek, finom nedűket is kortyolhatnak, és szeretnénk, ha egy közösségi ünnep kerekedne a vásárból!
Jó hír a majdani vendégeknek, hogy már előre tervezhetnek útvonalat – a szervezők elérhetővé tették a teljes címlistát, ráadásul azt is feltüntetik, melyik helyszínen milyen jóféleségekre számíthatnak a kincsvadászok. A közösségi programba bekapcsolódó polgárőrök is készülnek a címlista kinyomtatott verziójával, és persze szívesen nyújtanak útbaigazítást is a helyszínen. Aki meg csak úgy vaktában szeretne elindulni, annak elég a képen is látható táblát figyelnie a lelőhelyek kerítésén, kapuján – és már kezdődhet is a kutakodás, alkudozás!

Weben a lelőhelyek listája – a nyomtatható formátumú címgyűjtemény itt érhető el!

I. Újtelepi Garázsvásár –.pdf (katt) >>

Mindenkit sok szeretettel várnak – szívesen látnak, és mindenkinek jó időtöltést kívánnak a városvédők!

(Illusztráció: Városvédők Újtelepért Egyesület)

 

A rovat további hírei: Mozaik

A bázislakk fontossága körömápolási rutinunkban

A bázislakk fontossága körömápolási rutinunkban

2024. ápr. 23.

Mikor a hibátlan körömápolásról és manikűr eléréséről van szó, sokan csak a lakk színére, illetve a fényt és védelmet adó fedőlakkra helyezik a hangsúlyt. Nem érdemes azonban figyelmen kívül hagyni rutinunkban az alaplakk fontosságát sem, hiszen káros hatással lehet körmünk egészségére és megjelenésére is.  (X)

Milyen esetekben jöhetnek számításba az árnyékoló oldalfalak?

Milyen esetekben jöhetnek számításba az árnyékoló oldalfalak?

2024. ápr. 23.

A tavaszi-nyári időszakban különösen fontos, hogy védelmet biztosítsunk teraszunkon az erős napsugárzással szemben, ugyanis így a felmelegedés ellen is felvehetjük a harcot. (X)

Borongós, esős, szeszélyes áprilisi hetünk lesz

Borongós, esős, szeszélyes áprilisi hetünk lesz

2024. ápr. 22.

A szikrázó napsülésnek egyelőre lőttek a DO időjárási szakértőjének friss prognózisa szerint – és a csúcsértékek is inkább március második felét idézik majd, mint április derekát. De legalább nem sülünk meg.

Hogyan növelhetjük az állóképességünket?

Hogyan növelhetjük az állóképességünket?

2024. ápr. 22.

A teljesítmény kérdése fontos olyankor, amikor rendszeresen sportolunk, szeretnénk látni az eredményeket, s persze egyre többet akarunk kihozni magunkból. (X)

DSTV: a gumicsere hetei

DSTV: a gumicsere hetei

2024. ápr. 22.

Amint a hőmérséklet tartósan 7 fok fölé emelkedik, itt a gumicsere szezonja, derül ki a DSTV összeállítása. E hetekben érdemes a téli abroncsokat nyári szettekre cserélni – minden további fontos részlet kiderül Matticza Krisztián műhelyében. Hangkép.

A svájci autópálya matrica beszerzésének menete

A svájci autópálya matrica beszerzésének menete

2024. ápr. 21.

Svájc úthálózata kifejezetten modernnek számít. Az ország minden nagyobb városa megközelíthető autópályán keresztül, csakúgy, mint a látnivalók többsége. (X)

Május 1-jén ad otthont a Vasmű út a Sugárúti Fesztivál kavalkádjának

Május 1-jén ad otthont a Vasmű út a Sugárúti Fesztivál kavalkádjának

2024. ápr. 20.

Május 1-jén 10.30-kor nyitják meg a Sugárúti Fesztivált a Vasmű úton. Felvonulás, sör és virsli, programözön, retró hangulat – kihagyhatatlan élmény, mindenkit szeretettel várnak!