33 újtelepi címre csalogat a Garázsvásár

Öcaline - 2020. június 24. 10:37

Már a felhívás is fényes sikert aratott a Városvédők Újtelepért Egyesület akciója előtt: a kincsvadászok 33 címet kereshetnek fel a Garázsvásár keretében szombaton! Remek közösségi esemény lesz, jó szívvel ajánljuk!

Amint arról már beszámoltunk, hű marad az "Újtelepen mindig történik valami!" mottóhoz Városvédők Újtelepért Egyesület: a közösség június 27-én, szombaton 10-16 óra között rendezi az első Újtelepi Garázsvásárt. Nem is akármilyen felhozatalra készülhetnek a kincsvadászok, árulta el érdeklődősünkre Nyári Ica, az egyesület alelnöke: a hasábjainkon is napvilágot látott felhívás nyomán összesen 33 címen (!!!) várják a látogatókat:
– Minden erőnkkel arra összpontosítunk, hogy ne csak egy sikeres vásár nap, hanem egy kirándulás is legyen a szombati megmozdulás. A vendégek kürtős kalácsot ehetnek, finom nedűket is kortyolhatnak, és szeretnénk, ha egy közösségi ünnep kerekedne a vásárból!
Jó hír a majdani vendégeknek, hogy már előre tervezhetnek útvonalat – a szervezők elérhetővé tették a teljes címlistát, ráadásul azt is feltüntetik, melyik helyszínen milyen jóféleségekre számíthatnak a kincsvadászok. A közösségi programba bekapcsolódó polgárőrök is készülnek a címlista kinyomtatott verziójával, és persze szívesen nyújtanak útbaigazítást is a helyszínen. Aki meg csak úgy vaktában szeretne elindulni, annak elég a képen is látható táblát figyelnie a lelőhelyek kerítésén, kapuján – és már kezdődhet is a kutakodás, alkudozás!

Weben a lelőhelyek listája – a nyomtatható formátumú címgyűjtemény itt érhető el!

I. Újtelepi Garázsvásár –.pdf (katt) >>

Mindenkit sok szeretettel várnak – szívesen látnak, és mindenkinek jó időtöltést kívánnak a városvédők!

(Illusztráció: Városvédők Újtelepért Egyesület)

 

A rovat további hírei: Mozaik

"Süss fel, Nap!" a Dunai Kincses Kertben

"Süss fel, Nap!" a Dunai Kincses Kertben

2024. ápr. 18.

A jó idő reményében, igazi tavaszi kavalkádot ígérve szervezi meg a következő forgatagot a Dunai Kincses Kert szervező csapata – szombaton délután várnak mindenkit a Szalki-szigen.

A nyár slágere!

A nyár slágere!

2024. ápr. 18.

Kitalálod, mi lehet? Forró olajban kisütött kelt tészta, ami a mai napig a magyarok kedvence. Leginkább sós, de manapság készítik már édesen is. (X)

Miért és mire jó egy hőszivattyú?

Miért és mire jó egy hőszivattyú?

2024. ápr. 17.

Olyan korszerű fűtési megoldásra vágyik, amellyel környezetbarát módon tudja melegen tartani otthonát? Keresi azt a rendszert, amely télen-nyáron kellemes hőfokot biztosít otthonában? Szeretné alacsonyan tartani a rezsiköltségeket? Ha ezekre a kérdésekre "igen" a válasz, akkor Önnek érdemes kicsit jobban megismernie a hőszivattyúk működését, típusait. (X)

DSTV: 41 éve javítja a lábbeliket

DSTV: 41 éve javítja a lábbeliket

2024. ápr. 17.

Egy letűnő szakma utolsó dunaújvárosi képviselőjét mutatja be a DSTV összeállítása. Majlinger János cipész már több mint négy évtizede dolgozik, Technikum városrészi műhelyének titkaiba is örömmel avatja be a nézőt. Hangkép.

A legalapvetőbb kiegészítők, melyek nem hiányozhatnak a fürdőszobából

A legalapvetőbb kiegészítők, melyek nem hiányozhatnak a fürdőszobából

2024. ápr. 16.

Mindenkivel előfordult már, hogy a zuhany alól kilépve hirtelen rádöbbent, hogy nincs a kéznél törölköző, mert például a mosásban van vagy kint felejtettük. (X)

Most TÉNYLEG bezuhan a hőmérséklet – a nyár után kora tavasz várható

Most TÉNYLEG bezuhan a hőmérséklet – a nyár után kora tavasz várható

2024. ápr. 15.

A nyárias mutatóknak lőttek, a DO időjárási szakértőjének friss előrejelzése szerint holnaptól jelentős lehűlésre készülhetünk. Még a nagykabátok is előkerülhetnek reggelente!

Air Fryerek, amelyek a független teszteken is megállják a helyüket

Air Fryerek, amelyek a független teszteken is megállják a helyüket

2024. ápr. 15.

A forrólevegős sütők nagy népszerűségre tettek szert az elmúlt pár évben. A magyar konyha nem igazán az egészséges ételeiről híres, így az életmódváltást sem igazán támogatja. Egy-két változtatással azonban sokat tehetünk egészségünkért. (X)