Nemzeti Kupa: elkészült a sorsolás

spigott - 2020. június 3. 13:05

Tíz dunaújvárosi csapat méri össze egymással erejét szombaton a VI. Nemzeti Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó tornán.

Mint arról beszámoltunk már, több mint két hónap szünetet követően, június 6-án, szombaton újra kispályás labdarúgó mérkőzéseket rendeznek a DLSZ Arénában, s bár a különböző szakosztályok egy ideje már edzésbe állhattak, a VI. Nemzeti Kupa elnevezésű viadallal hivatalosan is újraindul a sportélet városunkban. A tornát rendező Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség kedden délután készítette el a március 15-éről elhalasztott sorozat sorsolását, s ahogy azt Petrás Gábor, a DLSZ főtitkára elárulta, a tornára tíz dunaújvárosi csapat adta le nevezését, s a résztvevő együtteseket két ötös csoportba osztották a szervezők.

Képek: DO-archív

Az "A" jelű ötösben a Dzsó és a Haverok, a Dunaújvárosi Baráti Kör, a BLD, a Laki FC és a Labdaérzék Gourmand csapatai kaptak helyet, míg a "B" csoportban a Baraqza, Ruform, a Ködi Generál Kft., a Kemi-Ker Kft., illetve a Szöglet FC formációi küzdhetnek meg egymással. A csoportokból az első négy helyezett jut tovább az egyenes kieséses szakaszban, ahol keresztjáték alapján (első a negyedikkel, második a harmadikkal) alakul ki az elődöntő és a döntő mezőnye. A torna reggel nyolc órakor kezdődik a DLSZ Arénában, a csoportmérkőzések fél háromig tartanak, míg a viadalt lezáró eredményhirdetésre a tervek szerint este fél hatkor kerítenek sort a szervezők.

A VI. Nemzeti Kupa csoportbeosztása és menetrendje

A rovat további hírei: Sport

Már a döntőért küzd a DFVE

Már a döntőért küzd a DFVE

2024. ápr. 24.

A Ferencváros otthonában kezdi meg a két nyert mérkőzésig tartó bajnoki elődöntőt a DFVE női vízilabda csapata ma este nyolc órától.

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

2024. ápr. 22.

Csak a harmadik szettben tudta megszorítani az alsóházi tabellát vezető Miskolc gárdáját a DKSE felnőtt röplabda csapata az Extraliga hazai szezonzáróján.

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

2024. ápr. 21.

Félidőnként két-két gólt kapva szenvedett vereséget a több élvonalbeli játékossal megerősített Fehérvár FC II. vendégeként a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.