A főpróba nem sikerült

spigott - 2020. július 25. 12:46

Korán vezetést szerzett, mégis vereséget szenvedett a bajnoki rajt előtti utolsó edzőmérkőzésén a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

A megyei első osztályú Harta vendégeként fejezte be edzőmérkőzései sorozatát szombaton délelőtt a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata. Lőrincz Emil vezetőedző ezúttal a Pokorni - Barta, Markovics, Hompót, Baló - Barna, Dorogi, Novák - Kesztyűs, Szepessy, Áman összetételű kezdőcsapatot küldte pályára, s ahogy azt reméltük is, még az első felvonásban megszerezte a vezetést a DPASE, miután Báló remek átadását Szepessy váltotta gólra a 26. percben. A folytatás már nem alakult ennyire jól, mert a vendéglátók a 34. percben egalizáltak, s bár volt lehetőség az előny visszaszerzésére, a szünethez érve 1-1-es állást mutatott az eredményjelző.

Archív felvétel (forrás. Utánpótlás Sportfotó)

A szünetben hármas cserét hajtott végre a dunaújvárosi szakvezetés, ám a 48. percben mégis a hazaiak értek el újabb találatot, így innentől a mieinknek kellett futnia az eredmény után. A Lőrincz-csapat ment is előre becsülettel, s erőfeszítéseit a 77. percben siker is koronázta, mert a csereként beállt Al-Sheraji lekészítése után lőtt védhetetlenül a kapu bal oldalába (2-2). Nem sokáig örülhettünk azonban az egálnak, mert a 82. percben újra előnybe került a házigazda, mely sovány vezetését a mérkőzés végéig megőrizte, így 3-2-es sikert aratott. A DPASE gárdája legközelebb már az NB III-as bajnokságban lép pályára: labdarúgóink augusztus 2-án a Szekszárd otthonában kezdik meg a harmadosztály 2020/2021-es szezonjának küzdelmeit.

Harta – DPASE 3-2 (1-1)

Gólszerzőink: Szepessy a 26., Al-Sheraji 78. percben.

DPASE: Pokorni - Barta, Markovics, Hompót, Baló - Barna, Dorogi, Novák - Kesztyűs, Szepessy, Áman. Cserék: Orczy, Novák L., Héjjas, Al-Sheraji, Halász, Tóth. Vezetőedző: Lőrincz Emil.

A rovat további hírei: Sport

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.

Eredményes utánpótlás

Eredményes utánpótlás

2024. már. 26.

Pupp Viktória magabiztos győzelemmel lépett nagyot a válogatottság felé az év első országos válogató versenyén.