Együtt a siker útján

spigott - 2020. július 15. 15:06

Továbbra is várják a fiatalok jelentkezését a Dragon Steel SE sárkányhajósai, akik augusztusban nyári tábort is szerveznek a sportág kedvelői számára.

Az évről évre egyre veretesebb eredménysor mellett az utánpótlás fejlesztését is nagyon komolyan veszik a Dragon Steel SE sárkányhajósai, akik továbbra is várják maguk közé az elszánt, sikerre vágyó fiatal tehetségeket, árulta el Tóth Edit, az egyesület elnöke.

"Most elsősorban azokhoz a sportolókhoz és az ő szüleikhez szeretnénk szólni, akik évek óta lelkiismeretesen űzik az általuk gyerekkorban választott egyéni  vagy csapatsportot, de folyamatosan az élmezőnytől lemaradva, vagy  kispadon, tartalékként élik meg ezeket az eseményeket és nem tudják, nincs lehetőségük megmutatni igazából, hogy mire képesek. A nagy létszámú tömegsportokban nem kapnak annyi szerepet, hogy sikerhez jussanak. Azoknak a szülőknek a segítségét kérjük, akik évek óta bíztatják a gyermeküket a lelátókról, de sajnos azzal szembesülnek, hogy a gyermekük kitartó, lelkes, de nem kap lehetőséget, ahhoz hogy sikerhez és elismeréshez jusson. Csapatunkban, a Dragon Steel SE -ben sok olyan lelkes fiatal van, akik az évek óta űzött kedvenc sporttól tért át hozzánk, hogy kipróbálja ezt a mozgást, a sárkányhajózást, hogy szerencsét próbáljon, hogy megmutassa, hogy együtt mit lehet elérni – fogalmazott a klub első embere, aki elárulta azt is, mit nyerhetnek a fiatalok, ha egyesületükben folytatják pályafutásukat.

Képek forrása: Dragon Steel SE

"Kitartó 1-2 éves munkával a Dragon Steel SE-ben edzve, versenyezve, idővel válogatott sportolóként, Európa- és világbajnokságon lehet fellépni a dobogóra, klub- és nemzeti színekben is.  A jól felkészült, céltudatos fiataloknak - persze a felnőtteknek is -, sikerekben és elismerésben lehet része. Amikor a magyar himnusz szól a dobogó tetején állva, büszkeséggel teli szívvel, potyogó könnyekkel éljük át az első határtalan élményt! Sikerre, elismerésre vágyó fiatal sportolók! Gyertek és adjatok magatoknak lehetőséget a sikerre! A tisztelettel, megbecsüléssel egymás és a csapat iránt, a rengeteg befektetett munkával te is ki tudsz bontakozni, komoly eredményeket érhetsz el. 2018-ban a Szegedi Klubcsapat Vb-én U18-kategóriában arany-, ezüst-, és két bronzérmet szereztünk. 2019-ben mi adtuk az ifjúsági válogatott oroszlánrészét, akik a thaiföldi világbajnokságon három ezüstérmet vívtak ki a hazaiak mögött, de az USA, Nagy-Britannia, Spanyolország és India válogatott csapatát rendre maguk mögé szorították. Miközben bejárjuk a világot, számos Vb, Eb arany-, ezüst-, és bronzérmet akasztottak már a nyakunkba, s a jövőben ennek te is részese lehetsz! Éppen ezért is tartunk augusztus 10. és 14. között Kisapostagon sárkányhajó tábort, melyre a dvsc.power.dragon@gmail.com email-címen lehet jelentkezni, illetve érdeklődni."

A rovat további hírei: Sport

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.

Újra élen a címvédő

Újra élen a címvédő

2024. ápr. 17.

Magabiztos győzelemmel vette vissza a tabella első helyét a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában.

Két játékos távozik a DKKA-tól

Két játékos távozik a DKKA-tól

2024. ápr. 17.

Nick Viktória kilenc, Horváth Petra két szezont követően távozik a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesétől.