Győzelemmel kezdett a DPASE

spigott - 2020. július 11. 13:13

Kétgólos, magabiztos sikert aratott a MOL Fehérvár II. elleni felkészülési mérkőzésen a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

A pálhalmai Agrospeciál Sporttelepen játszotta le a nyári felkészülési időszak első edzőmérkőzését ma délelőtt tizenegy órától az NB III rajtjára készülő Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, mely a szintén harmadosztályú MOL Fehérvár II. együttese ellen lépett pályára. A rekkenő hőségben megrendezett összecsapáson a Pokorni – Tóth, Lakatos, Hompót, Zámori, Dorogi, Barna, Áman, Novák, Szepessy, Kesztyűs összeállításban küldte csatába tanítványait Lőrincz Emil vezetőedző, s az első gólra nem is kellett sokat várni, mert Novák Zsombor már a 12. percben megszerezte a vezetést a dunaújvárosiaknak. A folytatásban hol a mieink, hol a fehérváriak előtt adódott egy-egy lehetőség, de a következő találatot is a DPASE érte el, mely az első dunaújvárosi mérkőzését játszó Kesztyűs Máté révén duplázta meg előnyét a 38. percben (2-0).

Képek forrása: Utánpótlás Sportfotó

A félidei szünetig már nem változott az eredmény, ám a fordulás után mindössze tíz perc telt el, mikor a vendégek szépíteni tudtak, így újra teljesen nyílt lett a meccs. Szerencsére nem sokáig, mert a csereként beállt Kovács Barnabás a 67. percben ismét kétgólosra növelte a mieink vezetését (3-1). A hátralévő bő húsz percben is maximálisan irányítása alatt tartotta a meccset együttesünk, s bár előnyét már nem tudta tovább növelni, így is magabiztos, 3-1-es győzelmet aratott a nyári felkészülés első találkozóján úgy, hogy új játékosai, Lakatos Gergő és Kesztyűs Máté is jó teljesítményt nyújtva mutatkozott be a csapatban. A Dunaújváros PASE labdarúgói legközelebb egy hét múlva lépnek pályára a Veszprém elleni edzőmeccsen.

DPASE – MOL Fehérvár FC 3-1 (2-0)

DPASE: Pokorni – Tóth, Lakatos, Hompót, Zámori, Dorogi, Barna, Áman, Novák, Szepessy, Kesztyűs. Cserék: Orczy, Al-Sheraji, Halász, Kovács, Németh, Mayer. Vezetőedző: Lőrincz Emil.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: biztató bajnoki eredmények

DSTV: biztató bajnoki eredmények

2024. ápr. 19.

Április 9-12. között rendezték meg az országos felnőtt úszó bajnokság küzdelmeit a fővárosban – szép helyi eredmények születtek. A DKSE színeiben Kenyér Lilla, Kovács-Seres Hunor és Eszenyi Ábel indult – utóbbival és Berzlánovits Éva edzővel beszélgettünk a megméretés után. Hangkép.

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.