Meglepetéssel kezdődött a hét

spigott - 2020. július 1. 13:02

Hiába a több osztálynyi különbség, a negyedosztályú FC Green-Go alaposan meglepte a Campus osztályú PW-Shield gárdáját a Dunaújváros Kupa hétfő esti mérkőzésén.

Kép: DO-archív

Két alsóházi mérkőzéssel kezdődött meg hétfőn este a Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat rájátszásának újabb köre. A DLSZ Arénában lejátszott találkozókon először a negyedosztályú FC Green-Go együttese mérte össze erejét a Campus osztályú PW-Shield gárdájával. Ugyan az összecsapásnak egyértelműen utóbbi volt az esélyese, a Green-Go végig remekül küzdve tartotta a lépést ellenfelével, s erőfeszítéseit siker is koronázta, ugyanis a mérkőzés végül 1-1-es döntetlennel ért véget, s mivel a versenykiírás szerint ilyenkor az alacsonyabb osztályú együttes a kedvezményezett, így a "zöldek" a 13., míg a PW-Shield a 15. helyért játszhatnak a helyosztók utolsó fordulójában.

Este nyolckor a harmadosztályú Real Concord és a negyedik ligás Szöglet FC játékosai húztak szerelést, hogy eldöntsék, ki lesz az ellenfele az előttük pályára lépett csapatoknak. Ezen a mérkőzésen egyértelműen kijött az osztálykülönbség a két gárda között, s ez az eredmény alakulásán is meglátszott, mert a Real hét alkalommal vette be vetélytársa kapuját úgy, hogy cserébe egy gólt sem kapott, így sima győzelemmel jutott tovább, s léphet pályára majd az FC Green-Go ellen, míg a Szöglet FC a PW-Shield gárdájával játszik az utolsó fordulóban.

Eredmények

FC Green-Go – PW-Shield Kft. 1-1
Real Concord – Szöglet FC 7-0

A rovat további hírei: Sport

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

2024. már. 29.

A második félidőt tizenöt góllal megnyerve aratott 32-20-as sikert a DKKA női kézilabda csapata a NEKA elleni hazai bajnokin.

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.