Nem hibáztak az esélyesek

spigott - 2020. július 3. 13:29

A Multisteel Hungary nagyon sima, míg a Ködi Generál szoros meccset nyert meg a Dunaújváros Kupa rájátszásának csütörtöki fordulójában.

Két felsőházi találkozót rendeztek csütörtökön este a Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó torna rájátszásának második fordulójában. Ezúttal azonban még nem az elődöntőkre került sor a DLSZ Arénában, ugyanis négy olyan csapat lépett pályára, mely az előző fordulóban vereséget szenvedett.

A nap első mérkőzése azonban nem a sorozat eddig legsimább ötven percét hozta, ugyanis a Campus osztályú Multisteel Hungary gárdája valósággal átgázolt a negyedik ligás Maradék együttesén. A favorit sorozatban szerezte újabb és újabb góljait, s bár a Maradék is betalált háromszor, ez még szépségtapasznak sem volt elég, mert a Multisteel végül kiütéses, 18-3-as sikert aratott, így a jövő heti helyosztókon az ötödik pozícióért szállhat harcba.

Kép: DO-archív

Este nyolc órától az Acerbis osztály egyik legjobbja, a Ködi Generál Kft. lépett pályára a negyedosztályú Egy Láda Sör ellen. Ugyan ez az összecsapás sem ígért sok izgalmat, az Egy Láda Sör remekül tartotta magát, s végül "csak" két góllal, 6-4 arányban maradt alul esélyesebb vetélytársával szemben. Ez egyben azt jelentette, hogy az ötödik helyért a Ködi Generál meccsel majd a Multisteel Hungary csapatával, míg a hetedik helyért a Maradék és az Egy Láda Sör mérheti majd össze egymással erejét.

Eredmények

Multisteel Hungary (II.) – Maradék (IV.) 18-3
Ködi Generál Kft. (I.) – Egy Láda Sör (IV.) 6-4

A rovat további hírei: Sport

DSTV: biztató bajnoki eredmények

DSTV: biztató bajnoki eredmények

2024. ápr. 19.

Április 9-12. között rendezték meg az országos felnőtt úszó bajnokság küzdelmeit a fővárosban – szép helyi eredmények születtek. A DKSE színeiben Kenyér Lilla, Kovács-Seres Hunor és Eszenyi Ábel indult – utóbbival és Berzlánovits Éva edzővel beszélgettünk a megméretés után. Hangkép.

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.