Első sikerére hajt a DPASE

spigott - 2020. augusztus 12. 7:30

Két, eddig pont nélkül álló csapat méri össze egymással erejét ma este fél hattól az NB III Közép Csoportjának dabasi összecsapásán.

Nem pont úgy kezdődött a Dunaújváros PASE labdarúgói számára az NB III idei szezonja, ahogy azt a csapat vezetői és játékosai remélték, mert előbb Szekszárdon kapott ki 2-1-re Lőrincz Emil alakulata, majd hazai környezetben szenvedett 1-0-s vereséget az ESMTK gárdájától, így két fordulót követően szerzett pont nélkül szerénykedik a tabella tizenhatodik helyén. Éppen ezért is vár fontos találkozó ma este fél hattól együttesünkre, mely a bajnokság harmadik fordulójában a Dabas-Gyón vendégeként lép pályára. A mieink mai vetélytársa hasonló cipőben jár, ugyanis előbb a Monortól, majd az FC Dabastól szenvedett 2-0-s vereséget, vagyis két olyan csapat találkozik ma egymással, melyekre egyaránt ráférne már egy kis sikerélmény.

Nem vár tehát könnyű mérkőzése a DPASE gárdájára, melynek elsősorban támadásban, a támadások befejezésében kell feljavulnia az előző két fordulóhoz képest. Legutóbb, az ESMTK elleni meccs első félidejében meglehetősen pontatlanul játszottak labdarúgóink, ugyanakkor a második félidőben több ajtó-ablak ziccert is ki tudtak alakítani, ám a befejezéseknél sajnos rendre becsúszott valami hiba, s ezért végül súlyos árat kellett fizetnie a csapatnak. A cél tehát nem lehet más ma este, mint a javítás és a győzelem megszerzése, amihez azonban fegyelmezett és hatékony játékra lesz szükség az együttes tagjaitól.

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.