Könnyed siker az edzőmeccsen

spigott - 2020. augusztus 7. 7:30

A Tolna elleni hazai mérkőzéssel zárta le fizikai felkészülését a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Miután szerdán egy nagy iramú találkozón játszott 2-2-es döntetlent a Haladással, csütörtökön este már újra pályára lépett a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata, mely este fél nyolctól az alsóbb osztályú Tolna VFC gárdáját fogadta a Dunaújvárosi Sportcsarnokban. A Dunaferr csapatának tagjai egy kiadós erőnléti edzés után vágtak neki a találkozónak, melyen annak ellenére igen nagy különbség volt a csapatok között, hogy a mieink korán megszerzett első találatára viszonylag hamar válaszolni tudtak a vendégek.

A folytatásban már egyértelműen az történt a pályán, amit a mieink elterveztek, s bár egy-két alkalommal túljátszották helyzeteiket a játékosok, így is eljutottak azért hét szerzett találatig, vagyis a túl sok izgalmat nem ígért a második felvonás sem. A fordulást követően érezhetően csökkent a koncentráció hazai oldalon, támadásban egyre több volt a kihagyott ziccer, s olykor a védekezésre sem fordítottak kellő figyelmet a csapat tagjai, ám a különbség így is nőtt a felek között. A második harminc percben újabb négy találattal szomorította lelkesen küzdő ellenfelét a Dunaferr, mely végül sima, 11-1-es győzelmet aratva zárta le felkészülésének első szakaszát.

Végh Zoltán felvételei

Erről már Frank Tamás vezetőedző beszélt a mérkőzés után, kiemelve, hogy a folytatásban már a játékelemek csiszolásán lesz a fő hangsúly.

"Ezzel a mérkőzéssel zártuk le a felkészülésünk fizikális részét. A mérkőzés előtt volt egy komoly edzés is, s azért is játszottunk most a Tolnával, mert tudtuk, hogy ezen a mérkőzésen sokat kell majd dolgoznunk. Különösebb taktikai feladatok ma nem voltak, persze a kötelező dolgokat végre kellett hajtani, de a lényeg az volt, hogy ezzel befejeztük a fizikális részét a felkészülésnek, s a jövő héttől igyekszünk rámenni az apróságokra, finomítani a pontrúgásokat, tovább csiszolni a taktikát."

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.