Sokba került a rövidzárlat

spigott - 2020. augusztus 14. 7:32

Nagy előnyt adott a Kecskemétnek, így hiába hajrázott nagyot, végül vereséggel zárta csütörtöki edzőmeccsét a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

A Kecskemét elleni hazai találkozóval folytatta edzőmérkőzései sorozatát csütörtökön este a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata. Frank Tamás együttesére nem várt könnyű feladat a több remek légióssal felálló vendégek ellen, s ez már az első felvonásban is bebizonyosodott. Hiába kezdett ugyanis biztatóan a Dunaferr, egy komoly védelmi hibából már a 9. percben megszerezte a vezetést a Kecskemét. A folytatás sem alakult a legszebben hazai szempontból, mert a rendkívül összeszedetten, de erőszakosan játszó kecskemétiek könyörtelenül kihasználták a mieink védelmi megingásait, s a játékrész hajrájában öt perc alatt szerzett újabb három találattal növelték tovább előnyüket (0-4).

Végh Zoltán felvételei

Volt tehát mit megbeszélnie együttesünknek a félidei pihenő alatt, ám Frank Tamás intelmei hatottak is a csapat tagjaira, akik lényegesen fegyelmezettebben játszottak a fordulást követően. A második félidő tizedik percében percben Dorogi gyömöszölte át a gólvonalon a labdát, majd újabb negyed óra elteltével Szeghy lőtt szemfüles gólt egy labdaszerzés után, s újra teljesen nyílt lett a meccs. A mérkőzésből hátralévő szűk tíz percben is bőven akadt gólszerzési lehetősége a Dunaferrnek, ám ahogy a vendégek, úgy a mieink sem tudtak élni már helyzeteikkel, így az ellentétes félidőket hozó összecsapás végén a vendégek örülhettek a 4-2-es győzelemnek.

Frank Tamás vezetőedző: - Az első félidőben az volt a legnagyobb baj, hogy két egyéni hibából adtunk két gólt az ellenfélnek, majd utána meg is zavarodtunk egy kicsit, s ezt meg is büntette a Kecskemét. A második félidőben többségében azok játszottak, akik meghatározóak a csapatban, s akkor azért más volt a játék képe, de bízom abban, hogy tudunk tanulni az első félidőben elkövetett hibákból is.

A rovat további hírei: Sport

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.

Eredményes utánpótlás

Eredményes utánpótlás

2024. már. 26.

Pupp Viktória magabiztos győzelemmel lépett nagyot a válogatottság felé az év első országos válogató versenyén.