Fordulatos meccsek a Campusban

spigott - 2020. szeptember 17.

Gólokban gazdag csatákban dőlt el a pontok sorsa a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának legutóbbi mérkőzésein.

Ahogy azt már megszokhattuk, kedden este tovább folytatódott a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának küzdelemsorozata. A DLSZ arénában megrendezett mérkőzésen már a harmadik fordulónak vágtak neki a csapatok, melyek közül először a bajnokságot egyaránt két-két vereséggel kezdő PW-Shield Kft., illetve a B.T. Mirage együttesei néztek egymással farkasszemet.
A találkozót előbbi kezdte gyors góllal, ám a Mirage az első felvonás derekán előbb egyenlített, majd a játékrész második felében újabb két találatot szerezve lépett meg ellenfelétől, s a szünethez érve már 3-1-re vezetett. A fordulást követően azonban nagyon beleerősített a PW-Shield, mely sorozatban szerzett négy góllal szomorította vetélytársát, s végül 5-3-as sikerrel szerezte meg első pontjait a sorozatban.

Képek: DLSZ-archív

Fordulatos, nagy csatát hozott a Varázs Kép és a Kemi-Ker Kft. összecsapása is, melynek első félidejében előbbi kétszer, míg utóbbi egyszer örülhetett előnynek, ám a szünetre már 3-3-as döntetlennel vonultak a felek. A második huszonöt perc gyors gólváltással indult, majd hiába került negyedszer is előnybe a Varázs Kép, a Kemi-Ker egy 4-0-s sorozattal végleg eldöntötte a pontok sorsát, s végül 8-6-os győzelemmel érte be keddi vetélytársát a bajnoki tabellán.

Eredmények

B.T. Mirage - PW-Shield Kft. 3-5 (3-1)
Varázs Kép – Kemi-Ker Kft. 6-8 (3-3)

A Campus osztály állása: 1. Multisteel Hungary 6 pont, 2. Varázs Kép 6 pont, 3. Kemi-Ker Kft. 6 pont, 4. Maradék 6 pont, 5. Gyalog Galopp 6 pont, 6. Akrasz-Bau SE 3 pont, 7. PW-Shield Kft. 3 pont, 8. Tízpróbások 0 pont, 9. Papa SE 0 pont, 10. B.T. Mirage 0 pont, 11. Irapuato 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Élesedő harc az első helyért

Élesedő harc az első helyért

2020. okt. 20.

A Karmacsi Autó FC kötelező győzelmet aratott, a Fejó-Therm gárdája viszont rangadót nyert a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis osztályában.

A változás évét zárták a kajak-kenusok

A változás évét zárták a kajak-kenusok

2020. okt. 20.

Anyailag rendkívül nehéz és megterhelő, szakmailag viszont igen eredményes szezont zárt a Dunaferr SE Kajak-Kenu Szakosztálya; a közösség bizakodva várja az olimpia évét is, hangsúlyozta a DO érdeklődésére Pető Zsolt szakosztályelnök.

Kilenc helyet javított a magyar válogatott

Kilenc helyet javított a magyar válogatott

2020. okt. 20.

A magyar labdarúgó-válogatott kilenc helyet előrelépve a 23. helyen áll a Nemzetek Ligája rangsorában.

Háromból két siker

Háromból két siker

2020. okt. 20.

Az ifiknek nem volt esélye, de a DFVE serdülő és gyermek leány vízilabda csapata elhozta a bajnoki pontokat Tatabányáról.

ISL: Hosszúék másodikok lettek

ISL: Hosszúék másodikok lettek

2020. okt. 19.

Hosszú Katinka csapata, az Iron a London Roar együttese mögött a második helyen végzett a Duna Arénában zajló Nemzetközi Úszóliga második mérkőzésén. A harmadik a DC Trident, a negyedik az Aqua Centurions lett.

Pénteken ismét Kolonics György-emlékfutás

Pénteken ismét Kolonics György-emlékfutás

2020. okt. 19.

Ahogy több mint egy évtizede mindig, úgy idén is október 23-án, pénteken lesz a Kolonics György-emlékfutás. A hagyományos Duna-parti programon nemcsak futni, hanem sárkányhajózni is lehet.

Eredményes utánpótlás

Eredményes utánpótlás

2020. okt. 19.

Kiválóan szerepeltek a Dunaferr SE és fiókegyesületeinek versenyzői a Tatabányán megrendezett diák korcsoportos birkózó tornán.