Hajszálra a győzelemtől

spigott - 2020. szeptember 14. 12:27

Két döntetlennel és egy vereséggel zárták a Dunaújváros PASE utánpótlás labdarúgói a korosztályos bajnokságok legutóbbi fordulóját.

Mivel az U16-os és az U17-es gárda szabadnapos volt, így "csak" három korosztályban léptek pályára hétvégén a Dunaújváros PASE utánpótlás korú labdarúgói. Az U14-es együttes a Pécs csapatát látta vendégül a vidámparki műfüvesen, ám sok sikerélmény nem jutott fiataljainknak, mert a vendégek már az első félidőt követően hat góllal vezettek, s végül kiütéses, 12-1-es sikerrel vitték el a három pontot Dunaújvárosból.

Az U15-ös együttes lényegesen szorosabb meccset vívott a pécsiekkel, s bár Freud Barnabás révén sikerült hamar vezetést is szereznie, erre még az első félidőben válaszolni tudott ellenfele. A folytatásban mindkét gárda előtt adódtak lehetőségek, ám az eredmény már nem változott, így megosztoztak a pontokon a felek.

Képek: DO-archív

Az U19-es csapat Kecskeméten lépett pályára, s Farkas Béla 27. percben szerzett találatával sikerült is előnybe kerülnie, melyet nagyon sokáig, egészen a találkozó véghajrájáig sikerrel is őriztek a DPASE tehetségei. A hosszabbítás perceiben azonban egy pillanatra kihagyott a figyelem, s ezt góllal büntette a hazai csapat, mely a 93. percbe mentette egálra a meccset, így a mieinknek tovább kell várniuk első idei győzelmük megszerzésére.

Eredmények, gólszerzőink

U14
DPASE – Pécsi VSK 1-12 (1-7)
Gólszerzőnk: Krajcsovics.

U15
DPASE – Pécsi VSK 1-1 (1-1)
Gólszerzőnk: Freud.

KTE LA. – DPASE 1-1 (0-1)
Gólszerzőnk: Farkas.

A rovat további hírei: Sport

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

2024. már. 29.

A második félidőt tizenöt góllal megnyerve aratott 32-20-as sikert a DKKA női kézilabda csapata a NEKA elleni hazai bajnokin.

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.