Hajszálra a győzelemtől

spigott - 2020. szeptember 14.

Két döntetlennel és egy vereséggel zárták a Dunaújváros PASE utánpótlás labdarúgói a korosztályos bajnokságok legutóbbi fordulóját.

Mivel az U16-os és az U17-es gárda szabadnapos volt, így "csak" három korosztályban léptek pályára hétvégén a Dunaújváros PASE utánpótlás korú labdarúgói. Az U14-es együttes a Pécs csapatát látta vendégül a vidámparki műfüvesen, ám sok sikerélmény nem jutott fiataljainknak, mert a vendégek már az első félidőt követően hat góllal vezettek, s végül kiütéses, 12-1-es sikerrel vitték el a három pontot Dunaújvárosból.

Az U15-ös együttes lényegesen szorosabb meccset vívott a pécsiekkel, s bár Freud Barnabás révén sikerült hamar vezetést is szereznie, erre még az első félidőben válaszolni tudott ellenfele. A folytatásban mindkét gárda előtt adódtak lehetőségek, ám az eredmény már nem változott, így megosztoztak a pontokon a felek.

Képek: DO-archív

Az U19-es csapat Kecskeméten lépett pályára, s Farkas Béla 27. percben szerzett találatával sikerült is előnybe kerülnie, melyet nagyon sokáig, egészen a találkozó véghajrájáig sikerrel is őriztek a DPASE tehetségei. A hosszabbítás perceiben azonban egy pillanatra kihagyott a figyelem, s ezt góllal büntette a hazai csapat, mely a 93. percbe mentette egálra a meccset, így a mieinknek tovább kell várniuk első idei győzelmük megszerzésére.

Eredmények, gólszerzőink

U14
DPASE – Pécsi VSK 1-12 (1-7)
Gólszerzőnk: Krajcsovics.

U15
DPASE – Pécsi VSK 1-1 (1-1)
Gólszerzőnk: Freud.

KTE LA. – DPASE 1-1 (0-1)
Gólszerzőnk: Farkas.

A rovat további hírei: Sport

Könnyed továbbjutás a kupában

Könnyed továbbjutás a kupában

2020. okt. 21.

Az első és a második félidőben is öt-öt gólt szerezve aratott sima győzelmet a Nyírbátor otthonában lejátszott kupamérkőzésen a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Jövő pénteken indul a jegyértékesítés a novemberi találkozókra

Jövő pénteken indul a jegyértékesítés a novemberi találkozókra

2020. okt. 21.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) jövő pénteken kezdi meg a jegyértékesítést a válogatott novemberi, három hazai találkozójára, köztük az Izland elleni Európa-bajnoki pótselejtezőre.

Az utolsó percben dőlt el a rangadó

Az utolsó percben dőlt el a rangadó

2020. okt. 21.

Óriási csatában szerezte meg újabb győzelmét, így továbbra is az élen áll a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályában a Multisteel Hungary együttese.

Újjáéledt az olimpiai debütálásra készülő karate

Újjáéledt az olimpiai debütálásra készülő karate

2020. okt. 21.

A koronavírus-járvány márciusi kitörése óta az első karateversenyt rendezték meg Tokióban, ahol a jövő nyárra halasztott ötkarikás játékokon először szerepel a hivatalos olimpiai programban a japán eredetű küzdősport.

DSTV: tábor a szünetben

DSTV: tábor a szünetben

2020. okt. 21.

Napi két edzéssel, játékos foglalkozásokkal várja a fiatalokat őszi táborában a Dunaferr SE úszó szakosztálya. Hangkép.

Ovitorna a mozgás szeretetéért

Ovitorna a mozgás szeretetéért

2020. okt. 21.

Remek alapokra építhetnek a jövőben azok a gyermekek, akik részt vesznek a Dunaferr SE torna szakosztályának ovis foglalkozásain.

Élesedő harc az első helyért

Élesedő harc az első helyért

2020. okt. 20.

A Karmacsi Autó FC kötelező győzelmet aratott, a Fejó-Therm gárdája viszont rangadót nyert a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis osztályában.