Újabb erősítés a csatársorban

doszerk - 2020. szeptember 16. 16:59

Amennyiben távozása előtti formáját nyújtja, komoly segítséget jelenthet Odnoga Mátyás a Dunaújvárosi Acélbikáknak jégkorongozóinak.

Kép forrása: DAB

Hivatalos honlapján jelentette be szerdán délután a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, hogy Odnoga Mátyás újra a DAB gárdáját erősíti a 2020/2021-es szezonban. A győri születésű hokis az MTK-nál és Debrecenben töltötte utánpótlás éveinek egy részét, s 2015-ben, húsz évesen került a Bikákhoz, ahol első két szezonjában a felnőttek mellett az U20-as csapatban is szerepet kapott, váltakozó eredményességgel.

A 2017/2018-as bajnokság viszont kiválóan alakult Odnoga számára, aki az Erste Ligában lejátszott 42 mérkőzésén 39 pontot (16 gól, 23 assziszt) szorgoskodott össze, s látványos találatainak, remek játékának is köszönhetően bemutatkozhatott a magyar válogatottban is. Kiváló dunaújvárosi teljesítményének hála a következő szezont már a szlovák Extraligában szereplő MAC gárdájában játszotta végig, míg tavaly az Újpestet erősítette, melynek színeiben sajnos gólt is szerzett a mieink elleni negyeddöntős párharcban.

Kép: DO-archív

A DAB szurkolóinak egykori kedvence már csatlakozott a kerethez, s az Acélbikák szakvezetése nagyon bízik abban, hogy volt formáját hozza Dunaújvárosban is, s rengeteg szép pillanattal okoz majd örömöt a csapatért szorítóknak.

A rovat további hírei: Sport

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

2024. ápr. 22.

Csak a harmadik szettben tudta megszorítani az alsóházi tabellát vezető Miskolc gárdáját a DKSE felnőtt röplabda csapata az Extraliga hazai szezonzáróján.

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

2024. ápr. 21.

Félidőnként két-két gólt kapva szenvedett vereséget a több élvonalbeli játékossal megerősített Fehérvár FC II. vendégeként a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Hozta a kötelezőt a DFVE

Hozta a kötelezőt a DFVE

2024. ápr. 21.

Minden negyedet megnyerve aratott sima, 12-5-ös sikert az alapszakasz utolsó találkozóján a DFVE női vízilabda csapata a Szeged otthonában szombaton este.

Biztos Kohász-siker a Békéscsaba ellen

Biztos Kohász-siker a Békéscsaba ellen

2024. ápr. 20.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA női kézilabdázóinak a kiesés ellen küzdő Békéscsaba elleni hazai bajnokin.

Hazai búcsú a szezontól

Hazai búcsú a szezontól

2024. ápr. 20.

Hazai környezetben, a Dunaújvárosi Sportcsarnokban játssza le a 2023/2024-es szezon utolsó találkozóját a DKSE röplabda csapata a Miskolc ellen vasárnap délután öt órától.