Véget ért a második forduló

spigott - 2020. szeptember 12. 13:09

Még öt csapat örülhet hibátlan mérlegnek a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályában.

Három összecsapással folytatódott és fejeződött is be egyben pénteken este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának második fordulója. A DLSZ Arénában megrendezett mérkőzéseken először az Irapuato és a Gyalog Galopp csapatai léptek pályára, s bár a mérkőzés egyértelmű esélyeseinek utóbbiak számítottak, az első felvonás végéhez érve még jól tartotta magát ellenfelük. A fordulás után viszont tempót váltottak Huber Balázsék, s ugyan 7-2-es vezetésük után kiengedtek, így is magabiztos, 8-5-ös sikerrel gyűjtötték be a bajnoki pontokat.

Az első félidő igen fordulatos küzdelmet hozott az Akrasz-Bau és a Mirage összecsapásán, melyen hiába szerzett vezetést utóbbi kétszer is, az Akrasz játékosai rendre egalizáltak sőt, a szünetre már kétgólos előnnyel vonulhattak. A térfélcsere után egyre inkább kijött a két gárda közti erőkülönbség, így Gászler Ferencék végül sima, 8-3-as győzelemmel zárták az összecsapást.

Képek: DLSZ-archív

A forduló utolsó meccsén a Maradék és a Tízpróbások csapatai mérték össze egymással erejüket, s bár utóbbiak már a találkozó elején vezetést szereztek, az első felvonás végéhez érve mégis a Maradék örülhetett kétfás előnynek. A második huszonöt percben azonban hiába jött fel kétszer is egy gólra a Tízpróbások, a túloldalról rendre jött a válasz, így a Maradék végül 5-3-ra nyerte a mérkőzést, s jött fel a tabella harmadik helyére.

Eredmények

Irapuato – Gyalog Galopp 5-8 (2-4)
Akrasz-Bau SE – B.T. Mirage 8-3 (4-2)
Maradék – Tízpróbások 5-3 (3-1)

A Campus osztály állása a 2. forduló után: 1. Multisteel Hungary 6 pont, 2. Varázs Kép 6 pont, 3. Maradék 6 pont, 4. Gyalog Galopp 6 pont 5. Kemi-Ker Kft. 3 pont, 6. Akrasz-Bau SE 3 pont, 7. Tízpróbások 0 pont, 8. B.T. Mirage 0 pont, 9. Papa SE 0 pont, 10. PW-Shield Kft. 0 pont, 11. Irapuato 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: biztató bajnoki eredmények

DSTV: biztató bajnoki eredmények

2024. ápr. 19.

Április 9-12. között rendezték meg az országos felnőtt úszó bajnokság küzdelmeit a fővárosban – szép helyi eredmények születtek. A DKSE színeiben Kenyér Lilla, Kovács-Seres Hunor és Eszenyi Ábel indult – utóbbival és Berzlánovits Éva edzővel beszélgettünk a megméretés után. Hangkép.

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.