Kulcsszó: Baracs

Baracsi győzelem a női bajnokságban

Baracsi győzelem a női bajnokságban

2019. június 17. (hétfő)

Hiába nyerte az utolsó fordulót a DPASE, a Baracs SE gárdája szerezte meg az aranyérmet a Carissa női bajnokság 2018/2019-es szezonjának küzdelmeiben.

Klórgáztól lettek rosszul a baracsi iskolában

Klórgáztól lettek rosszul a baracsi iskolában

2019. április 10. (szerda)

Információink szerint a hetedik osztályosok kémia órán klórgázzal kísérleteztek. Nagy mennyiségű gáz szabadult fel a kísérlet során, ezt a diákok belélegezték és rosszul lettek tőle, szédültek, hánytak. A helyszínre három kocsival érkeztek a mentők, nem hivatalos információink szerint öt gyereket megfigyelés céljából kórházba szállítottak.

Családi ház égett Baracson

Családi ház égett Baracson

2019. március 23. (szombat)

A dunaújvárosi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók eloltották a lángokat. 

Árokba hajtott egy autó Baracsnál

Árokba hajtott egy autó Baracsnál

2018. december 28. (péntek)

Árokba csapódott és felborult egy személygépkocsi a 6-os főúton a baracsi bekötőútnál. A dunaújvárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, amelynek vezetőjét a mentők vizsgálják. A beavatkozás és a helyszínelés idején forgalomkorlátozásra kell számítani.

Kamionos baleset, útzár az M6-on

Kamionos baleset, útzár az M6-on

2018. június 22. (péntek)

Összeütközött egy autószállító tréler és egy kamion az M6-os autópálya 74-es kilométerénél, a Pécs felé vezető oldalon, Baracs térségében. Az ütközés következtében a tréler a szalagkorlátnak ütközött. A balesethez a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentést. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Feszítővágóval kellett kivágni az egyik sérültet

Feszítővágóval kellett kivágni az egyik sérültet

2018. június 06. (szerda)

Összeütközött egy kisteherautó és egy személygépkocsi az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalának 74-es kilométerénél, Baracs térségében. Az esethez a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik az egyik jármű sofőrjét feszítővágó segítségével szabadították ki az autóból. Két embert a mentők kórházba szállítanak. A műszaki mentési munkálatok ideje alatt az érintett útszakaszon, félpályán halad a forgalom.

A kocsmából próbáltak lopni

A kocsmából próbáltak lopni

2018. április 04. (szerda)

Baracson, a Kossuth Lajos utcában lévő vendéglátó egységbe kértek rendőri segítséget tegnap hajnalban, mivel tetten értek egy nőt, aki társával az ajtót betörve szeszes italokat próbált meg ellopni. A helyszínre érkező járőrök a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra vitték a husznhat éves helyi lakost, majd nem sokkal később huszonöt éves társát is elfogták. A rendőrök mindkét elkövetőt lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Sikeres Vollé2020!

Sikeres Vollé2020!

2018. február 28. (szerda)

A DSE Röplabda Akadémia egyik pillérének számít Baracs, ahol az első alkalommal szervezték meg az utánpótlás rangos tornáját.

Az egyik autó felborult

Az egyik autó felborult

2018. január 27. (szombat)

Két személygépkocsi karambolozott a Dunaújváros és Baracs közötti úton. Az ütközés következtében az egyik jármű felborult. A helyszínre a dunaújvárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. A jármű vezetőjét a mentők kórházba szállították - tudtuk meg a Katasztrófavédelemtől.

Baleset Baracsnál

Baleset Baracsnál

2017. december 24. (vasárnap)

Két gépjármű ütközött össze Baracs térségében, ezért félpályás forgalomkorlátozás volt érvényben. Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 6-os számú főút 81-es kilométerszelvényében, Baracs térségében. A rendelkezésre álló adatok alapján két gépkocsi ütközött össze és két ember megsérült. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakasz forgalma váltakozó irányban, félpályán haladt.

Hétszer nyitotta ki a mentőernyőt

Hétszer nyitotta ki a mentőernyőt

2017. december 04. (hétfő)

Soha nem ülne fel gyorsasági motorra, vagy csúszna le meredek csúszdán Kiss József, viszont az ejtőernyős formaugrást nem tartja életveszélyes sportnak, a közelmúltban pedig tagja volt a világrekordot felállító csapatnak is.

Ajándékokkal érkeztek Baracsra!

Ajándékokkal érkeztek Baracsra!

2017. szeptember 22. (péntek)

A Baracsi Széchenyi Zsigmond Általános Iskola és a DSE Röplabda Akadémia összefogásából több mint ötven gyermek kezdi meg a sportággal való ismerkedést!

Látványosság földön és levegőben

Látványosság földön és levegőben

2017. július 07. (péntek)

Már ötödik alkalommal kínál remek programokat a repülés szerelmeseinek szombaton a Baracs-Kisapostag Repülőnap.

A DPASE örülhetett Baracson

A DPASE örülhetett Baracson

2017. június 26. (hétfő)

Az utolsó fordulót megnyerő Dunaújváros PASE együttese szerezte meg a Carissa női labdarúgó bajnokság 2016/2017-es szezonjának első helyét.

Tűz a baracsi nádasban

Tűz a baracsi nádasban

2017. március 22. (szerda)

Ma délután 14 óra magasságában csaptak fel a lángok a Baracs eret szegélyező nádasban, mely több védett madár és őz otthonául szolgált. Az oltásra két egységet riasztott ki a katasztrófavédelem.