Kulcsszó: játék

Játssz és nyerj a Rádió 1-gyel!

Játssz és nyerj a Rádió 1-gyel!

2018. szeptember 05. (szerda)

Balázsék hamarosan Dunaújvárosba érkeznek a Rádió 1 Roadshow keretében! Ha meghallod műsorvezetőnk felhívását a Rádió 1 Dunaújváros hullámhosszán (93.1), akkor hívd tizedikként a 06 70 674 70 86-os telefonszámot, és mondd meg nekünk, mikor és hova érkeznek Balázsék Dunaújvárosban! Három napon keresztül naponta 2 db Rádió 1-es ajándékcsomag találhat gazdára! A játék napjai: szeptember 7. péntek, 10. hétfő, 11. kedd! 

Veszélyes gyerekjátékok

Veszélyes gyerekjátékok

2018. július 31. (kedd)

Több mint ötven különféle fajátékot, felfújható vízi játékot és műanyag babát vizsgáltatott meg az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) a gyermekek biztonsága érdekében, a fogyasztóvédelmi hatóság az ellenőrzött termékek közül 20 vízi játékból hármat, 19 játékbabából pedig 12 vont ki a forgalomból - közölte az ITM az MTI-vel.

Gyakorlat tenné a mestert

Gyakorlat tenné a mestert

2018. január 11. (csütörtök)

Ezt a játékot nem így kell játszani, de kétség kívül ez a "gurítás" egyedire sikerült. 

Csak torokra menj!

Csak torokra menj!

2017. augusztus 12. (szombat)

Gyerekek játszanak a közös udvaron. Játékfegyverrel vadásznak egymásra, kis labdák repülnek, a megcélozott menekül, közben visszakiált: lábra ér, arcra nem! A szivacslabdák persze az arcon se okoznának sérülést, még a földre pottyanva se igen tudnak fölpattanni. De vigyáznak egymásra.

Jóízű nevetéstől zengett az MMK

Jóízű nevetéstől zengett az MMK

2017. február 27. (hétfő)

Az MMK a fiatal generáció mellett a felnőtteknek is szervez játékos vetélkedőket. Éppen, hogy túl vannak az activity partin, máris jön a retro vetélkedő második felvonása.

Édes sportőrület

Édes sportőrület

2016. június 13. (hétfő)

Nagy nap ez a mai a Dózsa György iskolába járó diákok életében, a mai napon pótolják be a gyereknapot. Sportfelszerelések tömkelege és kirándulás várta őket.

Együtt Egymásért: boccia verseny a főiskolán

Együtt Egymásért: boccia verseny a főiskolán

2015. szeptember 16. (szerda)

Ismét boccia versenyt rendezett a Mozgáskorlátozottak Együtt Egymásért Ifjúsági Egyesülete a Dunaújvárosi Főiskola rendezvénycsarnokában.

Aranyos játékkuckó

Aranyos játékkuckó

2014. november 17. (hétfő)

Bulizós szoba az iskolában – bizonyára minden gyerek ilyenről álmodik. A példához pedig nem is kell messze menni, ugyanis az Arany iskola szülői közössége megalkotta a gyerekek játékkuckóját.