Kulcsszó: Kulcs

Baleset Kulcsnál, három sérült

Baleset Kulcsnál, három sérült

2019. január 19. (szombat)

Összeütközött két személyautó a 6-os főút 59-es kilométerénél, Kulcs térségében. A helyszínre a dunaújvárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket. Az elsődleges információk szerint az eset során három ember megsérült. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakasz forgalma rendőri irányítás mellett, félpályán haladt.

Kazánrobbanás Kulcson

Kazánrobbanás Kulcson

2018. november 29. (csütörtök)

Több fala is kidőlt annak a kulcsi családi háznak, melyben ma délelőtt felrobbant egy vegyes tüzelésű kazán.

Baleset, teljes útzár Kulcsnál

Baleset, teljes útzár Kulcsnál

2018. november 21. (szerda)

Összeütközött két személyautó a 6-os főúton, Kulcs térségében. A dunaújvárosi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Az első hírek szerint az eset során két ember megsérült, ezért őket a mentők ellátják. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, a rendőrök a főút forgalmát Kulcs belterületére terelik.

Kútba zuhant egy nő Kulcson

Kútba zuhant egy nő Kulcson

2018. augusztus 06. (hétfő)

A rendőrségre ma hajnalban érkezett állampolgári bejelentés arról, hogy Kulcson, egy Vöröspart utcai ingatlan felől segélykiáltások hallhatók. A helyszínre érkező egyenruhások egy családi ház kertjéből észlelték a segélykéréseket, de nem látták a bajba jutott személyt. Miután bementek az ingatlan területére megállapították, hogy az ott található 15 méter mély kútba zuhant, és a hideg víz hatására erősen átfázott 45 éves nő kért segítséget. 

Ittas sofőr bukott le Kulcson

Ittas sofőr bukott le Kulcson

2018. július 23. (hétfő)

Kulcson, a Nyár utcában intézkedtek a járőrök tegnap egy Opel 59 éves kulcsi vezetőjével szemben. A helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök a férfit további mintavételre előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra. Az esettel összefüggésben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

Árokba borult egy autó Kulcsnál

Árokba borult egy autó Kulcsnál

2018. július 11. (szerda)

Letért az úttestről és árokba hajtott egy személygépkocsi a 6-os főút 58-as kilométerénél, Kulcs térségében. A balesethez a dunaújvárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet. Az elsődleges információk szerint az eset során két ember megsérült, ezért őket a mentők ápolják. A helyszíni szemle és műszaki mentés ideje alatt a forgalom rendőri irányítás mellett, váltakozó irányban egy sávon halad.

Hármas baleset, teljes útzár a 6-oson

Hármas baleset, teljes útzár a 6-oson

2018. május 25. (péntek)

Három autó ütközött össze a 6-os főúton, Kulcs térségében. A esethez a dunaújvárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket. A balesetnél három ember megsérült, mentőhelikopteri is hívni kellett. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, a rendőrök a főút forgalmát az M6-os autópályára terelik.

Az igazoltatáskor bukott le

Az igazoltatáskor bukott le

2018. május 14. (hétfő)

A rendőrök Kulcson, a Virághegyi úton igazoltattak tegnap délután egy 59 éves dunaújvárosi lakost, akiről megállapították, hogy megszegte a Dunaújvárosi Járásbíróság által elrendelt lakhelyelhagyási tilalmat. A rendőrök a férfit elfogták, majd őrizetbe vették.

Kis híján halálra késelte a fiát

Kis híján halálra késelte a fiát

2018. május 01. (kedd)

A rendőrök őrizetbe vették a gyanúsítottat, aki egy késsel mellkason szúrta a fiát.

Eladta a lopott cuccot

Eladta a lopott cuccot

2018. április 11. (szerda)

A járőrök Kulcson igazoltattak kedd este egy adonyi lakost, akiről megállapították, hogy korábbi főbérlője lakásából különböző értéktárgyakat tulajdonított el, majd értékesítette azokat. A rendőrök a huszonhét éves férfit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, majd sikkasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, mint gyanúsítottat ki is hallgatták.

Eltűnt tinit csíptek fülön a zsaruk

Eltűnt tinit csíptek fülön a zsaruk

2017. október 29. (vasárnap)

A körzeti megbízottak Kulcson igazoltattak tegnap egy tizenöt éves fiút, akiről megállapították, hogy a Székesfehérvári Rendőrkapitányság eltűnés miatt a körözését rendelte el. A rendőrök a dégi fiatalt előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, majd meghallgatását követően nevelőjének átadták.

Ittas vezetés, bevont jogsi

Ittas vezetés, bevont jogsi

2017. augusztus 14. (hétfő)

Elvették a jogosítványát annak az ötvenhat éves nőnek, aki tegnap Kulcson szaladt bele egy igazoltatásba és szondáztatásba.

Kigyulladt egy autó az M6-on

Kigyulladt egy autó az M6-on

2017. július 17. (hétfő)

Kigyulladt és teljes egészében égett egy személyautó az M6-s autópálya Szentmihályi pihenőjénél, Kulcs térségében.

Családi ház égett - Szándékos gyújtogatás?

Családi ház égett - Szándékos gyújtogatás?

2017. július 13. (csütörtök)

A kora hajnali órákban csaptak fel a lángok Kulcson, a Rozmaring utca egyik családi házában tegnap. A tűzesethez a dunaújvárosi és pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók vonultak ki.

Családi ház teteje égett

Családi ház teteje égett

2017. április 24. (hétfő)

A kulcsi Sütő András utcában gyulladt ki egy családi ház tetőszerkezete vasárnap. Személyi sérülés nem történt, a tűzoltók megfékezték a lángokat.