Király Viktor és Király Linda koncert

Színház | Bartók Kamaraszínház | Forrás
Színház

Időpontok és jegyrendelés:

2017. december 09. 19:00

december 9. szombat 19.00 óra

KIRÁLY VIKTOR ÉS KIRÁLY LINDA koncert

Király Viktor énekes, dalszerző, a negyedik Megasztár-sorozat győztese, a 2008-as "Év Hangja". New York-ban született, 16 éves koráig családjával az USA-ban élt. 1999-ben költöztek vissza Magyarországra. Gyerekkorát végigkísérte a zene: 10-11 évesen édesapjától tanult dobolni, zongoraórákra járt, ikertestvérével és barátaikkal különböző zenekarokat alapítottak. 

A Megasztár 2008-as megnyerése óta Viktor évről évre magasabbra teszi a mércét saját maga számára, fáradhatatlan munkával és megkérdőjelezhetetlen tehetségével az ország legjobb énekes-dalszerzőinek egyikévé vált. Bebizonyította, hogy egy tehetségkutató megnyerése nem egy karrier csúcspontja, hanem csak annak kezdete, mely után csak még keményebben kell megdolgozni az elismerésért, mint előtte bármikor.

Király Linda  8 éves korától énekel. Az iskolában számos Broadway főszerepet játszott. Tudatosan választotta művészeti középiskoláját. 1999-ben Linda családjával együtt Magyarországra költözött. 2001-től Komlóssy Erzsébet, a Magyar Állami Operaház Kossuth-díjas művészének tanítványa volt. Linda rendkívül intenzív és komoly érdeklődést váltott ki külföldön is. Az Egyesült Államok, Anglia, Németország számos neves előadója, zeneszerzője és producere kereste meg.

A jegyek ára: 5000,-Ft; 4500,-Ft