NÉGY ÉVSZAK/A FALKA

Színház | Bartók Kamaraszínház | Forrás
Színház

Helyszín: Stúdióterem

Időpontok:

2018. április 09. 15:00

2018. április 09. 19:00

NÉGY ÉVSZAK/A FALKA

2018. április 09. 15:00
2018. április 09. 19:00

NÉGY ÉVSZAK / A FALKA
Táncjáték

Táncjátékunk két felvonásban tekinthető meg, a Négy évszak és A falka címeken. A két felvonás két különböző történetet mesél el, mégis a két rész együtt alkot egy kerek egészet.

NÉGY ÉVSZAK
Antonio Vivaldi Négy Évszak című műve adja táncjátékunk alapját. A zeneműnek több értelmezése is létezik, előadásunkban teljes egészében és eredeti hangzásban szólal meg. Jelen olvasatban az élet lefolyása jelenik meg az évszakokban: gyermekkor, ifjúkor, felnőttkor és időskor/halál, mai közegben, aktuális kérdéseket körüljárva. Táncjátékunkban Hip-Hop, kortárs és néptánc mozdulatok keverednek a klasszikus zene dallamaira.
Rendező-koreográfus: Hernicz Albert

A FALKA
Táncjátékunk a kisebb, zárt csoportokban kialakuló hierarchikus rendről, annak változásairól és következményeiről szól. Tudatosan használva a stúdióterem intimitását – ezt beemelve és beépítve a produkcióba – egy különleges hangvételű kortárs táncszínházi produkciót tárunk Önök elé, ezzel is segítve a műfaj szélesebb körű megismertetését, és a fiatal közönség táncszínházra való nevelését és a táncszínházi formanyelv megértését.
Rendező-koreográfus: Eller Gusztáv

A jegyek ára 1500 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 1200 Ft