Dunaújváros Hetilap

Súlyos baleset a városhatárban

doszerk - 2015. április 10. 15:03

Életveszélyes sérüléssel szállították kórházba azt a motorost, aki egy taxival ütközött a Hankook előtti körforgó közelében, Pest felé.

FRISS!

Újra járható a 6-os, a rendőrség befejezte a helyszínelést és feloldotta az útzárat.

MÉG FRISSEBB! (23:30)

Percekkel ezelőtt érkezett meg Szabó-Bisztricz Anett katasztrófavédelmi szóvivő jelentése a délutáni balesetről, melyből megtudhattuk, hogy a tűzoltók mentették ki a taxisofőrt abból a személygépkocsiból, amely egy motorral ütközött április 10-én, pénteken délután a 6-os főút dunaújvárosi szakaszán. A benzin-gáz üzemű autó a bal oldalával ütközött a motorral. A taxiban a sofőr egyedül utazott, őt a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók emelték ki a járműből. A személygépkocsi üzemanyag- és gáztartálya a balesetben nem rongálódott meg. A tűzoltók áramtalanították a járműveket, és az autó gáztartályát elzárták.

Korábban

Motoros ütközött személyautóval Dunaújvárosnál, a 6-os főút városon átvezető szakaszán. A műszaki mentést a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók végzik. Az első információk szerint a motoros életveszélyesen, a gépkocsi vezetője pedig súlyosan megsérült a balesetben. A mentési munkálatok jelenlegi szakaszában a főút érintett pontját teljes szélességében lezárták. A forgalmat a Magyar útnál és a 6-os és 62-es számú főút kereszteződésénél Dunaújvárosba terelik a rendőrök, derült ki a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Hivatal és a rendőrség tájékoztatójából.

A Magyar úton nagy a dugó, lassú az előrehaladás. Péntek délután van, munkahét után mindenki fáradtan ül a meleg kocsiban és araszol, legyenek türelmesek, nehogy újabb baj legyen!

 

A rovat további hírei: Közélet

Teljes útfelújítás a két körforgó között

Teljes útfelújítás a két körforgó között

2024. máj. 17.

Hamarosan munkagépek zajától lesz hangos a Béke városrészi körforgó és a Kandó Kálmán téri körforgó közötti autóút. Ezt a szakaszt ugyanis teljesen felújítják – erről a soron következő útfelújításról számolt be kedden Pintér Tamás polgármester. 

Közeleg a határidő – június 3-ig igényelhető a szünidei étkeztetés

Közeleg a határidő – június 3-ig igényelhető a szünidei étkeztetés

2024. máj. 17.

Az önkormányzat a szünidei gyermekétkeztetés részeként idén nyáron is ingyenes déli meleg főétkezést biztosít rászoruló gyerekeknek – figyelem, az igényeket csak június 3-ig lehet benyújtani!

Parkolók és gyalogátkelők épülnek, körforgó lesz a Pince sornál a Rómain

Parkolók és gyalogátkelők épülnek, körforgó lesz a Pince sornál a Rómain

2024. máj. 16.

Díjátadó ünnepséggel kezdődött az önkormányzat csütörtöki közgyűlése, ahol Pintér Tamás polgármester átadta az idei évi Dunaújváros Ifjúságáért díjat, majd nyílt ülésen több mint harminc témát tárgyalt meg a testület.

Neszvecskó Zorica érdemelte a Dunaújváros Ifjúságáért díjat

Neszvecskó Zorica érdemelte a Dunaújváros Ifjúságáért díjat

2024. máj. 16.

A Dunaújvárosi Óvoda Aprók Háza Tagóvoda tagintézmény-igazgatója a közgyűlés előtt vette át a szféra legrangosabb elismerését Pintér Tamás polgármestertől. Méltatás.

Tavaszi nagytakarítás  volt a Technikumban, a Táncsics Mihály utcában

Tavaszi nagytakarítás volt a Technikumban, a Táncsics Mihály utcában

2024. máj. 15.

A Technikum városrészben élők és arra közlekedők azt tapasztalhatták a napokban, hogy több helyen is takarították a parkolókat, gallyazták a fákat, bokrokat.

A fideszes kampány célpontja ezúttal a piac

A fideszes kampány célpontja ezúttal a piac

2024. máj. 15.

Bár élő szerződése van, mások használják a helyét a piacon – állította a Dunaonline videójában Farkas József, dunavecsei vállalkozó. Pedig már a felvetés is értelmetlen.

Pentelei 30 – szakmai nappal ünnepelnek

Pentelei 30 – szakmai nappal ünnepelnek

2024. máj. 15.

Közös Hang – ezzel a sokatmondó címmel rendezi meg országos hírű szakembereket is felvonultató szakmai napját az idén immár 30 esztendeje működő Pentelei Mentálhigiénés Általános Iskola, Szakképző Iskola, Szakiskola és Gimnázium.