Parázs Kupa: újra a pályán

spigott - 2015. május 29. 7:35

Nyolc együttes részvételével rendezik meg szombaton a Parázs Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó torna küzdelmeit a Duna-parton.

A családi hétvége és a Parázs Varázs szervezésében rendezik meg szombaton a Parázs Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó tornát, melyen immáron harmadik alkalommal mérhetik össze egymással erejüket azok a csapatok, akik beneveztek az évről évre egyre népszerűbb viadalra. Az idei Parázs Kupán nyolc együttes küzdhet meg a minél szebb eredményekért, s ahogy azt az elmúlt években már megszokhattuk, a résztvevőknek ezúttal is olyan fantázianevet kellett kitalálniuk, mely szorosan kapcsolódik a Parázs Varázs fő irányvonalához, a főzéshez és az ételekhez.

Az önkormányzat által támogatott, de a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség szervezésében sorra kerülő megméretést nagyon várja a DLSZ főtitkára, Petrás Gábor is, aki érdeklődésünkre elárulta, hogy idén a Lemezalakító szabadidőparkjának pályáján küzdhetnek meg egymással a résztvevők, s a legjobb csapatok mellett a különböző egyéni kategóriákban kiemelkedően teljesítőket is értékes díjakkal honorálják a Parázs Kupa eredményhirdetésén. A torna hivatalos programja szombaton délelőtt nyolc órakor kezdődik a csoportmérkőzésekkel, déltől már a helyosztókat rendezik meg, míg a döntőt délután kettő órától játssza le a sorozat két legjobb csapata.

A Parázs Kupa résztvevői és csoportbeosztása

"A" csoport: Fokhagymás Nápolyi, Spenót huszárok, hagymás Bab, Tökös Lecsó
"B" csoport: Diós tészta, Sült Guppi, Mákos Leves, Pörkölt Ördögök

Részletes program a DLSZ honlapján

A rovat további hírei: Sport

Jól hajráztak az akadémisták

Jól hajráztak az akadémisták

2024. ápr. 25.

A Szolnok és a Miskolc ellen sem veszítettek szettet a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a bajnoki középszakasz utolsó előtti fordulójában.

Hátrányban a DFVE

Hátrányban a DFVE

2024. ápr. 25.

Védekezésben nem ment női vízilabdázóinknak a Ferencváros ellen, így a zöld-fehérek kerültek előnybe a bajnoki döntőért vívott párharc első felvonásán a fővárosban.

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

2024. ápr. 24.

Pozitív élményekkel és egy értékes hetedik helyezéssel tért haza a dunaújvárosi Dragon Steel SE a 13. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokságról.

Újra élen a Karmacsi

Újra élen a Karmacsi

2024. ápr. 24.

A listavezető elleni győzelemmel feledtette korábbi botlását a Karmacsi Autó FC együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar Csoportjában.

Már a döntőért küzd a DFVE

Már a döntőért küzd a DFVE

2024. ápr. 24.

A Ferencváros otthonában kezdi meg a két nyert mérkőzésig tartó bajnoki elődöntőt a DFVE női vízilabda csapata ma este nyolc órától.

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.