Labdarúgás: Sallói István is Dunaújvárosban

doszerk - 2015. június 29. 20:39

Sallói István lesz a Dunaújváros PASE labdarúgó csapatának sportigazgatója. A hírt korábbi klubja hozta nyilvánosságra, de azóta a DPASE vezetése is megerősítette.

Mint azt Dobos Barna, a Dunaújváros PASE labdarúgó csapatának klubigazgatója a 2014/2015-ös szezon derekán elmondta, megnövekedett feladatai miatt nem csak edzőt, hanem sportigazgatót is keres együttesünkhöz. Mint ismeretes a vezetőedzői posztot Artner Tamás vette át klubigazgatónktól, ám az idei NB I-es szezonban kilencedik helyen végző Kecskemét honlapja ma arról számolt be, hogy együttesünk sportigazgatója a licenchiány miatt az NB III-ba nevező lila-fehérektől érkezik, méghozzá Sallói István személyében.

Kép forrása: Digi Sport

Természetesen azonnal igyekeztünk utána is járni a Kecskemétről érkező hírnek, melyet megerősített a Dunaújváros PASE is, így gyakorlatilag hivatalosnak tekinthető, hogy Sallói István lesz együttesünk sportigazgatója a 2015/2016-os szezonban.
A korábbi tizenháromszoros válogatott labdarúgó pályafutása befejezését követően dolgozott a Siófok, majd az Újpest és a Diósgyőr ügyvezetőjeként, 2009-től a Wolverhampton Wanderers kelet-európai játékos megfigyelőjeként végezte munkáját, 2011-ben vállalta el a Kecskemét klubigazgatói posztját, melyet egészen idáig végzett eredményesen. Munkájához természetesen sok sikert kívánunk Dunaújvárosban is.

A rovat további hírei: Sport

Szép hazai siker az NB II-ben

Szép hazai siker az NB II-ben

2024. máj. 02.

Riasztó első tíz perc után remek játékkal aratott győzelmet a DKKA U21-es csapata a budaörsiek korosztályos gárdája ellen az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Hajduék első lépése az olimpia felé

Hajduék első lépése az olimpia felé

2024. máj. 02.

Óriási fölénnyel nyerte meg Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a kenu kettesek 500 méteres futamát a szolnoki válogató szerdai versenynapján.

Fényes maratoni érmek az évadnyitóról

Fényes maratoni érmek az évadnyitóról

2024. máj. 01.

Összesen hét dobogós helyezéssel, az összesített éremtábla ötödik helyével zárták kaposvári versenyüket a DKSE kajak-kenu szakosztályának ifjú versenyzői.

Eb-indulást ért a bajnoki arany

Eb-indulást ért a bajnoki arany

2024. ápr. 30.

Minden ellenfelét magabiztosan legyőzve szerzett aranyérmet az abonyi U17-es bajnokságon Pupp Viktória, a DKSE tehetséges birkózója.

Torna Eb: edzettek a lányok Riminiben

Torna Eb: edzettek a lányok Riminiben

2024. ápr. 30.

Túl van első, átmozgató edzésén a Székely Zója, Mayer Gréta, Makai Lilla, Szilágyi Nikolett, Péter Sára összeállítású magyar tornász válogatott.

Értékes döntetlen a felnőttek között

Értékes döntetlen a felnőttek között

2024. ápr. 29.

Fordulatos csatában ért el 25-25-ös döntetlent a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U21-es csapata a Tököl vendégeként az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Nyolc között az ifik

Nyolc között az ifik

2024. ápr. 29.

A Polo SC ellen aratott magabiztos, tizenegy gólos győzelemmel jutott be a rájátszásba a DFVE ifjúsági leány vízilabda csapata.