Artner Tamás feláll a DPASE kispadjáról

doszerk - 2015. december 27. 16:01

Távozik a Dunaújváros PASE labdarúgóitól Artner Tamás vezetőedző. A szakember közös megegyezéssel bontotta fel szerződését a NB II-es bajnokság nyolcadik helyezettjével, melynek vezetése sajnálja, de megérti Artner Tamás döntését.

A nyolcadik helyen fejezte be az NB II-es bajnokság őszi idényét a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, s az már biztos, hogy a tavaszi idényben nem Artner Tamás vezetésével próbálkozhat az előrébb lépéssel együttesünk. Klubunk vezetése, valamint a szombathelyi szakember ugyanis a mai napon közös megegyezéssel szerződést bontott egymással, számolt be a hírről a DPASE csapathonlapja. Mint azt a csapat közleményéből megtudhattuk, Artner Tamás jól érezte magát Dunaújvárosban, ám nem látta biztosítottnak a hosszú távú munkát, ezért volt kénytelen a távozás mellett dönteni.

"A szerződésem jövő nyárig szólt és már az őszi szezon közben jeleztem, hogy számomra fontos tudnom a klub terveit, mert mindig hosszú távon szerettem dolgozni, építkezni. Mivel a klub egyelőre nem tud távolabbi terveket megfogalmazni és nem tud a jövőről érdemben tárgyalni, úgy döntöttünk, már most elválnak útjaink. Jól éreztem magam Dunaújvárosban, a kiesés után, a kezdeti nehézségek után ősz végére szépen összeállt a csapat, de megértem a vezetőket, hogy elsősorban a gazdasági stabilitás a cél. Köszönöm a szurkolóknak a bizalmat, a kollégáknak a támogatást és a játékosoknak a példás hozzáállás!" - fogalmazott Artner Tamás a DPASE honlapjának.

Együttesünk vezetése elfogadta, s megérti a szakember döntését, s mint azt Sallói istván elmondta, sok sikert kívánnak neki pályafutása folytatásához. "Tamással valóban egyeztettünk folyamatosan a jövőről és abban maradtunk, év végén újra leülünk. Sajnos továbbra sincs könnyű helyzetben a klub, így nem tudunk egyelőre nyár után tervezni, ezért sajnáljuk, hogy Tamás távozik, de megértjük és elfogadjuk a döntését. Köszönjük a munkáját, a fáradozásait, amelyet a klubunkért tett és sok sikert kívánunk neki" - árulta el Sallói István sportigazgató.

A rovat további hírei: Sport

Torna Eb: edzettek a lányok Riminiben

Torna Eb: edzettek a lányok Riminiben

2024. ápr. 30.

Túl van első, átmozgató edzésén a Székely Zója, Mayer Gréta, Makai Lilla, Szilágyi Nikolett, Péter Sára összeállítású magyar tornász válogatott.

Értékes döntetlen a felnőttek között

Értékes döntetlen a felnőttek között

2024. ápr. 29.

Fordulatos csatában ért el 25-25-ös döntetlent a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U21-es csapata a Tököl vendégeként az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Nyolc között az ifik

Nyolc között az ifik

2024. ápr. 29.

A Polo SC ellen aratott magabiztos, tizenegy gólos győzelemmel jutott be a rájátszásba a DFVE ifjúsági leány vízilabda csapata.

Megérdemelt DFC-siker

Megérdemelt DFC-siker

2024. ápr. 29.

Két súlyos sérülés és egy kiállítás ellenére is kétgólos győzelemnek örülhetett a Mohács elleni hazai bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Óriásit hajráztak a DKKA fiataljai

Óriásit hajráztak a DKKA fiataljai

2024. ápr. 28.

A második félidőben huszonkét gólt szerezve győzte le a Kozármisleny együttesét a DKKA U19-es csapata a korosztályos bajnokság legutóbbi fordulójában.

Bronzéremért játszhat a DFVE

Bronzéremért játszhat a DFVE

2024. ápr. 27.

Az első meccshez képest óriásit javult, hatalmasat küzdött, de ötméteresek után elveszítette a bajnoki elődöntő második mérkőzését a DFVE női vízilabda csapata a Fradi ellen.

Újabb kulcsfontosságú meccs vár a DFC-re

Újabb kulcsfontosságú meccs vár a DFC-re

2024. ápr. 27.

A tabellán tizenkettedik Mohács elleni hazai mérkőzéssel folytatja a bajnoki küzdelmeket a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután öt órától.