Fölényes ETO-siker a Dunaferr ellen

spigott - 2016. szeptember 6. 17:33

Nem a legjobban alakult a Dunaferr DF Renalpin FC futsal csapatának bajnoki főpróbája, ugyanis együttesünk hétgólos vereséget szenvedett a címvédő Rába ETO vendégeként.

Újabb, a nyári felkészülési időszak legnehezebbnek ígérkező edzőmérkőzését játszotta hétfőn este a Dunaferr DF Renalpin FC futsal csapata, mely az ország legerősebb együttesének, a bajnoki és kupacímvédő Győr otthonában lépett pályára. A házigazdák igazi erődemonstrációt tartottak az összecsapás első félidejében, hiszen sorozatban hat gólt szerezve tettek szert meggyőző előnyre az első húsz percben. A térfélcserét követően valamelyest kiegyenlítődtek az erőviszonyok, olyannyira, hogy a 30. percben egy kontrából Hosszú Ádám szépíteni tudott, ám az ETO azonnal váltott, s a hátralévő tíz percet 3-1-re, míg a mérkőzést végül 9-2-re nyerte meg.

Képek forrása: eto.hu

Mint arról a győriek honlapja beszámolt, a találkozó után elismerően nyilatkozott a házigazdák játékerejéről Fehér Zsolt, a Dunaferr DF Renalpin FC csapatának szakvezetője, aki tisztában volt azzal is, hogy a bajnoki nyitányig még van miben javulnia együttesének.
"Az elmúlt hét év legerősebb ETO-val találkoztunk, úgy tűnik, a többi magyar csapattal egyetemben, csak megnehezíteni tudjuk a címvédő dolgát az idei bajnokságban. Elkövettünk a mérkőzésen hibákat, amiket az egy hét múlva kezdődő nyitányra természetesen ki fogunk javítani, gratulálok az ETO-nak a győzelemhez" – fogalmazott a Dunaferr DF Renalpin FC csapatának szakvezetője.

Rába ETO – Dunaferr DF Renalpin FC 9-2 (6-0)

Gólszerzők: Juanra (5, 15), Leandrinho (9, 16, 18), Davide (14), Seidler (31), Alex (34), Drahovsky (35), illetve Hosszú (30), Németh P. (33).

Rába ETO:  Tóth Gy. – Juanra, Jaison, Drahovsky, Alex. Csere: Matkovics G., Alasztics M., Sáhó K., Bognár B., Leandrinho, Davide Moura, M. Seidler. Vezetőedző: Marcos Angulo.

Dunaferr DF Renalpin FC: Reveland Z. – Horváth N., Hosszú Á., Németh Péter, Klacsák B. Csere: Varsányi Á., Csányi D., Fekete R., Schrancz B., Józsa T., Farkas E., Varga Cs. Vezetőedző: Fehér Zsolt.

A rovat további hírei: Sport

Egri előny a bronzcsatában

Egri előny a bronzcsatában

2024. máj. 05.

Támadásban nem ment a DFVE női vízilabdázóinak a bronzpárharc első felvonásán, így a vendég egriek megérdemelt győzelemmel vették el a mieink pályaelőnyét.

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

2024. máj. 05.

Fordulatos, gólokban gazdag mérkőzésen szenvedett kétgólos vereséget a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese az MTK ellen a sportcsarnokban szombaton este.

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

2024. máj. 04.

A következő szezonnak már új edzői stábbal vág neki a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata. A DAB vezetőedzője Somogyi Balázs lesz a 2024/2025-ös szezonban, s a fiatal szakembert stábunk is kifaggatta terveiről, reményeiről. Hangkép.

Bravúr kell a pontszerzéshez

Bravúr kell a pontszerzéshez

2024. máj. 04.

A tabellán ötödik Kaposvár elleni mérkőzéssel folytatja az NB III-as pontvadászatot a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután öt órától.

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

2024. máj. 04.

Az MTK elleni találkozóval köszön el hazai szurkolóitól ebben a szezonban a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese szombaton délután öt órától.

DSTV: gyerünk, boksz!

DSTV: gyerünk, boksz!

2024. máj. 03.

Egy nagyobb kihagyás után a napokban ismét a Dunaújvárosi Boksz Egyesület egy edzésén jártunk. Történtek újdonságok a csapat életében – megfiatalodott a gárda, és számos új eszköz segíti a sportolókat az edzésekben. Hangkép.

Ezer méteren is az élmezőnyben

Ezer méteren is az élmezőnyben

2024. máj. 03.

Nem sokkal maradt le a dobogóról Hajdu Jonatán a kenu egyesek ezer méteres számában a szolnoki válogató csütörtöki versenynapján.