Eltűnt! Aki látta, segítsen!

doszerk - 2017. január 27. 12:46

Tasnádi Tibor a dunaújvárosi Kokszoló Szabadidőparkjából indult haza, ahol tegnap nyugdíjasbúcsúztatón vett részt. Itt látták utoljára, azóta nem elérhető, életjelet nem ad magáról, tartózkodási helye ismeretlen.

Tasnádi Tibor 42 éves, baracsi lakos, utolsó ismert tartózkodási helye a dunaújvárosi Kokszoló szabadidőparkja. Tegnap óta nem elérhető és nem ad életjelet mgáról. Az eltűnt személy 171-175 centiméter magas, 71-80 kilogramm közötti, közepes testalkatú, barna rövid tüsi hajú, sötétbarna szemű férfi. Eltűnésekor az alábbi ruházatot viselte: kék farmernadrág, fehér ing, kék-fehér dzseki. Különös ismertető jele, egy kék sárkány tetoválás a jobb felkarján. Eltűnését a rendőrségen bejelentették.

Aki bármit tud Tibor eltűnésével vagy jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban, jelentkezzen személyesen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-510-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén. 

A rovat további hírei: Sziréna

Rendvédelmi nap a Kultik Mozinál: tömegvonzás (galériával)

Rendvédelmi nap a Kultik Mozinál: tömegvonzás (galériával)

2024. máj. 25.

Ahogy évek óta mindig, ezúttal is nagy sikert aratott a Közbiztonsági hónap eseménysorozat keretében tartott Rendvédelmi nap – a programot a Kultik Mozi előtti téren rendezték pénteken.

Betörte a sértett orrát és késsel kiszúrta az autójának a kerekét

Betörte a sértett orrát és késsel kiszúrta az autójának a kerekét

2024. máj. 24.

Nem mindennapi támadás ügyében döntött a vádemelés mellett a helyi ügyészség – a tavaly októberi attak szomorú mérlege betört orr és két kiszúrt gumiabroncs volt. Közérdekű munka lehet a "jutalom", értesült a DO.

Teljes útzár, terelés az M6-os sztrádán (FRISSÍTVE)

Teljes útzár, terelés az M6-os sztrádán (FRISSÍTVE)

2024. máj. 21.

Besnyő térségében helyszínelnek a rendőrök, miután a Dunaújváros felé vezető oldalon két személyautó ütközött. Sérült is van, értesült a DO. (FRISSÍTVE)

Mentőhelikopter szállt le a Vasmű úton

Mentőhelikopter szállt le a Vasmű úton

2024. máj. 15.

Súlyos sérültet kellett ellátnia a mentőknek a Kossuth Lajos utcában ma délután; a férfi a harmadikról zuhant ki, de úgy tudjuk, túlélte.

Eltűnt, keresik Takács Andrást (FRISSÍTVE)

Eltűnt, keresik Takács Andrást (FRISSÍTVE)

2024. máj. 07.

A dunaújvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 60 éves férfi eltűnése ügyében. Látta? Tud róla? Jelentkezzen máris! De már egy megosztás is segíthet! (FRISSÍTVE)

DSTV: a szabályos kerékpározásról

DSTV: a szabályos kerékpározásról

2024. máj. 03.

Hamarosan itt a Bringatúra (nemsoká jövünk a tételes programmal), így igencsak aktuális a DSTV összeállítása. A KRESZ szabályai a kétkerekűsökre is érvényesek, már csak azért is, mert a közlekedők védtelenebb csoportját alkotják a kerékpárosok. Hangkép.

Vádemelés az ámokfutó ellen

Vádemelés az ámokfutó ellen

2024. ápr. 29.

Hol másutt, Dunaújvárosban eresztette el a gyeplőt, 10 kilométeren át menekült az őt üldöző rendőrök elől. És közben lényegében az összes közlekedési szabályt megszegte. Börtön várhat rá, értesült a DO.