Újra pályán a legjobbak

spigott - 2017. március 30. 12:16

Két fordulót követően a Karmacsi Autó gárdája vezet a városi kispályás labdarúgó bajnokság Zeus Osztályának felsőházában.

Véget ért a téli szünet a városi kispályás labdarúgó bajnokság elit osztályában, s a közelmúltban már több találkozót is lejátszottak a csapatok a Zeus Csoport küzdelmeiben. A bajnokság első kilenc fordulóját követően kettéoszlott a mezőny, az első öt együttes a felsőházban, míg a második ötös az alsóházban folytatja a bajnoki küzdelmeket. A felsőházi csatározásokban már két fordulón túl is vannak a csapatok, ám igazán nagy meglepetés még nem született, s rendre az esélyesek magabiztos sikereivel értek véget a találkozók. Jelenleg az alapszakaszt megnyerő Karmacsi Autó gárdája áll az élen, egy ponttal megelőzve a Dunaferr Vasas, s kettővel a Mé-Szi Frucht csapata előtt.

Képek: DO-archív

Az alsóházban lényegesen szorosabb mérkőzéseket vívtak egymással a résztvevők. Az első forduló legnagyobb fordítása a Siker Ablak gárdájához fűződik, mely hiába volt még hátrányban a GBB Kft. elleni mérkőzés szünetében, végül 6-3-ra nyerni tudott. Ez – mármint a fordítás – nem jött össze a Gyalog Galopp csapatának, mely 5-3-as vereséget szenvedett a Dunabiztos Microtól, így az első játéknapot követően a két győztes áll az alsóház tabellájának élén. Az alsóházi második fordulójában ma újabb két találkozót rendeznek meg, este héttől a GBB Kft. és az SZP-Asztalos, míg nyolctól a Siker Ablak és a Gyalog Galopp együttesei mérik össze erejüket a Lorántffy iskola műfüves pályáján.

A Zeus Osztály eredményei

Felsőház
Mé-Szi Frucht – Fejó-Therm 7-2 (3-0)
Dunaferr Vasas – Hamutiprók 7-1 (3-1)
Fejó-Therm – Hamutiprók 3-1 (2-0)
Mé-Szi Frucht – Karmacsi Autó 1-8 (0-2)

Alsóház
GBB Kft. – Siker Ablak 3-6 (3-2)
Dunabiztos Micro – Gyalog Galopp 5-3 (4-3)

A felsőház állása: 1. Karmacsi Autó FC 7 pont, 2. Dunaferr Vasas 6 pont, 3. Mé-Szi Frucht Kft. 5 pont, 4. Fejó-Therm Kft. 4 pont 5. Trend Ingatlan Hamutiprók 0 pont.

Az alsóház állása: 1. Dunabiztos Micro 6 pont, 2. Siker Ablak GSV 4 pont, 3. SZP-Asztalos-XXL 4 pont, 4. GBB Kft. 2 pont, 5. Gyalog Galopp 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Bravúr kell a pontszerzéshez

Bravúr kell a pontszerzéshez

2024. máj. 04.

A tabellán ötödik Kaposvár elleni mérkőzéssel folytatja az NB III-as pontvadászatot a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután öt órától.

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

2024. máj. 04.

Az MTK elleni találkozóval köszön el hazai szurkolóitól ebben a szezonban a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese szombaton délután öt órától.

DSTV: gyerünk, boksz!

DSTV: gyerünk, boksz!

2024. máj. 03.

Egy nagyobb kihagyás után a napokban ismét a Dunaújvárosi Boksz Egyesület egy edzésén jártunk. Történtek újdonságok a csapat életében – megfiatalodott a gárda, és számos új eszköz segíti a sportolókat az edzésekben. Hangkép.

Ezer méteren is az élmezőnyben

Ezer méteren is az élmezőnyben

2024. máj. 03.

Nem sokkal maradt le a dobogóról Hajdu Jonatán a kenu egyesek ezer méteres számában a szolnoki válogató csütörtöki versenynapján.

Két döntős hely Riminiben

Két döntős hely Riminiben

2024. máj. 03.

Két egyéni számban is döntőbe jutottak a magyar női tornászok az Európa-bajnokságon, míg a két DKSE-versenyzővel felálló női válogatott a tizedik helyen fejezte be a csapatversenyt.

Szép hazai siker az NB II-ben

Szép hazai siker az NB II-ben

2024. máj. 02.

Riasztó első tíz perc után remek játékkal aratott győzelmet a DKKA U21-es csapata a budaörsiek korosztályos gárdája ellen az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Hajduék első lépése az olimpia felé

Hajduék első lépése az olimpia felé

2024. máj. 02.

Óriási fölénnyel nyerte meg Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a kenu kettesek 500 méteres futamát a szolnoki válogató szerdai versenynapján.