Oscar-díjas színésznő csobbant az uszodánkban

Vass Ádám - 2017. szeptember 14. 21:26

Jennifer Lawrence év elején érkezett Magyarországra, itt készült el ugyanis legújabb filmje, a Vörös veréb, aminek főszereplői valószínűleg a dunaújvárosi Fabó Éva Sportuszodában gabalyodnak össze először.

Február 18-19-én filmforgatás miatt zárva tartott a Fabó Éva Sportuszoda, de a részletek hétpecsétes titoknak számítottak, csak annyit lehetett tudni, hogy nem a szintén városunkban is játszódó és dunaújvárosi főszereplővel készült Genezis munkálatai zajlanak. Azóta kiderült, hogy nem más érkezett hozzánk azon a hétvégén, mint Jennifer Lawrence. A Napos oldalért Oscar díjjal jutalmazott színésznő az X-men és Az éhezők viadala sorozatnak, valamint az Utazóknak köszönhetően ma az egyik legnagyobb szupersztárnak számít, legközelebb az anyám! című felkavaró és megosztó horrorfilmben láthatjuk rendkívüli tehetségét.

 

A Magyarországon forgatott filmje Jason Matthews nálunk is megjelent Vörös veréb című regénye alapján készült Francis Lawrence rendezésében és egy orosz kémről szól, akit arra képeztek ki, hogy vonzerejét bevetve csábítsa el férfi riválisait és tudja meg a CIA titkait. A kiszemelt titkosügynököt A nagy Gatsby és a Fekete mise sztárja, Joel Edgerton játsza, de feltűnik még a szintén Oscar-díjas Jeremy Irons is. Kisebb szerepekben találkozhatunk a szinte minden hazánkban forgatott amerikai produkcióban feltűnő Árpa Attilával és Anger Zsolttal is, de persze leginkább arra vagyunk kíváncsiak, mi történik a szereplők közt a Fabó Éva Sportuszoda medencéje mellett. 2018. március elsején kiderül.

A rovat további hírei: Mozaik

A kullancs eltávolításának menete

A kullancs eltávolításának menete

2024. máj. 19.

Kullancsot talált a kis kedvencében? Semmi pánik! Megmutatjuk, hogyan lehet gyorsan és szakszerűen eltávolítani. Nem kell egyből az állatorvoshoz rohanni, bárki el tudja végezni ezt az egyszerű műveletet otthon. (X)

Csomagtartóvásár – újra a piacon!

Csomagtartóvásár – újra a piacon!

2024. máj. 18.

Az első kísérlet átütő sikere után evidens, hogy újra a Béke téri piac ad otthont a Csomagtartóvásár sokadalmának – vasárnap lelhetnek kincsekre a bolhapiac forgatagában.

Dinamizmus, rugalmasság és trendi megjelenés – új futócipők a láthatáron

Dinamizmus, rugalmasság és trendi megjelenés – új futócipők a láthatáron

2024. máj. 18.

Akár most kezded a futást, akár profi vagy már, egyik esetben sincs könnyű dolgod a cipőválasztásnál. Igazi útvesztőben találhatod magad a keresés során, ha néhány alapvető szempontot nem veszel figyelembe. (X)

Pünkösdi piacozásra hív a Dunai Kincses Kert

Pünkösdi piacozásra hív a Dunai Kincses Kert

2024. máj. 17.

A nyári szünetelés előtt még egy utolsó kavalkádra invitálja az érdeklődőket a Dunai Kincses Kert Termelői Piac a Szalki-szigetre, a kemping területére szombaton délután.

Mire használható az aljzatkiegyenlítő?

Mire használható az aljzatkiegyenlítő?

2024. máj. 17.

A lakberendezés, burkolatok kialakítása és a felújítások során számtalan olyan eszközt, kiegészítőt használnak a szakemberek, amelyek létezéséről sokan nem is hallottak. (X)

DSTV: Nagy Ervin Dunaújvárosban

DSTV: Nagy Ervin Dunaújvárosban

2024. máj. 17.

A beszámolót már olvashatták, most itt a DSTV összeállítása. Könyvbemutatóra érkezett, de szó szerint "hazai pályán"lépett közönség elé Nagy Ervin színművész a közelmúltban – a Kultik színpadán mesélt szerepeiről, pályájáról. Hangkép.

Mitől fájhat a fejünk?

Mitől fájhat a fejünk?

2024. máj. 16.

A fejfájás sokak életét keserítheti meg, és még a forrását is nehéz megtalálni, hisz számos oka lehet. Mivel olykor nehéz megállapítani, hogy mi okozza a fejfájást, azt sem könnyű eltalálni, hogyan lenne enyhíthető. enyhíthető. Ebben a cikkben most átnézzük a gyakori fejfájás lehetséges okait, és 1-2 tanácsot is hozunk a fájdalom enyhítéséhez! (X)