Hazai medencében a Szentes ellen

Szárszó Lajos - 2018. február 21. 8:02

A Szentes elleni hazai mérkőzéssel folytatja a bajnoki küzdelmeket ma este hét órától a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata.

A héten két alkalommal is hazai medencében láthatjuk a DUE-Maarks Graphics felnőtt női vízilabda csapatát. Először szerdán este 19 órától az OBI alapszakaszában a Szentes, majd szombaton 17 órától az Euroligában az olasz Orizzonte Catania ellen. Nem véletlen, hogy hogy ezt a két mérkőzést együtt említjük, mivel természetesen összefüggenek egymással, hiszen minden olyan találkozó, amely az Euroliga meccset megelőzi, az az arra történő felkészülést segíti.

Kép: DO-archív

Így volt ez a BVSC-Zugló Diapolo elleni bajnokin is, melyen a mieink 11-9-es győzelmet arattak, hiszen a fővárosiak kiváló gárdája ellen lehetett gyakorolni azokat a speciális helyzeteket, melyekből majd építkezni kell az Orizzonte ellen. És ez várhatóan így lesz a Szentes ellen is, akik bár fele annyi pontot szereztek eddig a bajnokság során, mint Gurisatti Grétáék, mindig nehéz ellenfélnek bizonyultak. A mieink célja egyértelműen a győzelem megszerzése lesz, melyet a kiváló hazai szurkolótábor is segíthet, akiket a mérkőzés előtt egy kis farsangi mulatságra várnak Garda Krisztináék.

A rovat további hírei: Sport

Véget ért az ötödik forduló a Campusban

Véget ért az ötödik forduló a Campusban

2024. máj. 21.

Kiegyenlített első félidő után sorozatban öt gólt lőve diadalmaskodott a Labdaérzék gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának legutóbbi fordulójában.

Végül biztos Kohász-siker

Végül biztos Kohász-siker

2024. máj. 21.

Újabb győzelemnek örülhetett a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U21-es együttese a felnőtt NB II-es bajnokságban.

Kovács-Seres Hunor parádésan úszott Piombinóban

Kovács-Seres Hunor parádésan úszott Piombinóban

2024. máj. 20.

Remek versenyzéssel végzett a rendkívül erős mezőny huszadik helyén Kovács-Seres Hunor a nyíltvízi úszók Európa Kupájának első, olaszországi állomásán.

Az utolsó fordulóban dől el a DFC sorsa

Az utolsó fordulóban dől el a DFC sorsa

2024. máj. 20.

Bő fél órát emberhátrányban játszva szenvedett 3-0-s vereséget az éllovas Szentlőrinc elleni bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap este.

Ifjú hosszabbítók az Acélbikáknál

Ifjú hosszabbítók az Acélbikáknál

2024. máj. 19.

Négy fiatal játékosa is szerződést hosszabbított a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatával.

Elhozta a két pontot Kisvárdáról a Kohász

Elhozta a két pontot Kisvárdáról a Kohász

2024. máj. 19.

Kiváló védekezéssel, valamint Wéninger Alexa parádés kapusteljesítményével aratott 23-18-as győzelmet a DKKA felnőtt együttese a Kisvárda ellen szombaton este.

DSTV: sportágat választottak

DSTV: sportágat választottak

2024. máj. 18.

A dunaújvárosi oktatási intézmények igyekeznek nagy hangsúlyt fektetni arra, hogy a fiatalok lehetőség szerint sportoljanak, vagy legyen valami sportos hobbijuk. Nagy hagyománya van a BIROK Szabó Magda Tagintézményében a sportágválasztó napnak is – a közelmúltban kilenc különböző mozgásformával ismerkedhettek meg az alsósok. Hangkép.