A Vasvári nyerte Fut a város fődíját!

Szárszó Lajos - 2018. szeptember 29. 15:46

A Magyarország szeretlek! rendezvény keretein belül az idén harmadik alkalommal sikerült megmozgatni a városi intézmények tanulóit és szimpatizánsait.

A Carissa Sportegyesület, a DLSZ, a Tourinform iroda és a Dechatlon sportáruház által támogatott eseményen az idei évben ismét megtelt a Városháza tér annak érdekében, hogy a futást szeretők közösen tegyék meg a részükre kijelölt két táv egyikét. A kisebb, 1.5 kilométeres kört a legkisebbek, az óvodások, az alsós általános iskolások, valamint a családok teljesítették, míg a hosszabb, 3 kilométeres táv az edzettebbekre várt. A célba érkezést követően az összes induló részt vett egy játékban. Ennek célja az volt, hogy megtudják, melyik városi intézmények vették ki részüket a rendezvényből, és kiderüljön, hogy ezek közül melyik az, amelyet szavazatukkal a legtöbben támogattak.

 

Ezt az intézményt külön ajándékkal, egy 50.000 forintos sportszer utalvánnyal jutalmazták. A visszaérkezők között megjutalmazták a legidősebb hölgy és férfi futót, Klics Máriát és Török Jánost, a legfiatalabb lány és fiú indulót, Telek Fannit és Subecz Gábort, akik szüleikkel futottak a rövidebb távon. Ajándékban részesültek a legnagyobb, a Gere-Keszi, a Szalai és a Gál családok, valamint a legextrémebb személyek, Varga Kristóf Zalán, Beszedics Barbara, Deimel Dávid és Szoboszlainé Ecsedi Mónika. A fődíjat, a Dechatlon áruház 50000 forint értékű csomagját 571 szavazattal a Vasvári Pál Általános Iskola kapta.  

A rovat további hírei: Sport

DSTV: Kovács-Seres Hunor kiválóan úszott az Európa Kupán

DSTV: Kovács-Seres Hunor kiválóan úszott az Európa Kupán

2024. máj. 28.

Az olaszországi Piombino városában rendezték meg a nyílt vízi úszók Európa Kupájának első fordulóját, s a rangos versenyen a DKSE tehetséges úszója, Kovács-Seres Hunor is megmérette magát. A fiatal tehetség végül mindössze néhány másodpercre a felnőttek mögött az előkelő 20. helyen ért célba. Hangkép.

Remekeltek birkózóink az országos bajnokságokon

Remekeltek birkózóink az országos bajnokságokon

2024. máj. 28.

Aranyéremmel, több dobogós és pontszerző helyezéssel zárták a DKSE és fiókszakosztályainak versenyzői a korosztályos bajnokságok küzdelmeit május 25-én és 26-án.

Véget ért az ifik szezonja

Véget ért az ifik szezonja

2024. máj. 27.

Hetedik helyen végzett az ifjúsági bajnokság nyolcas döntőjében a DFVE leány vízilabda csapata a mögöttünk hagyott hétvégén.

Győri vereséggel zárta a szezont a DKKA

Győri vereséggel zárta a szezont a DKKA

2024. máj. 27.

A félidők hajrájában sokkal jobban koncentrált az ETO, mely 40-25-ös győzelmet aratott a DKKA női kézilabdázói ellen a bajnokság utolsó fordulójában.

Vereség és búcsú az NB III-tól

Vereség és búcsú az NB III-tól

2024. máj. 26.

Simán kikapott a Pécs elleni hazai szezonzárón, így kiesett az NB III-ból a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Hosszabbított az Acélbikák hálóőre

Hosszabbított az Acélbikák hálóőre

2024. máj. 26.

A nemrég bejelentett Sági Máté "párjaként" idén újra Tóth Balázs őrzi a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóinak ketrecét.

Öten hajtanak egy helyért

Öten hajtanak egy helyért

2024. máj. 25.

Csak a győzelem jelenthet esélyt a bennmaradásra Dunaújváros FC labdarúgóinak a bajnokság utolsó fordulójában, de lehet, hogy még ez sem lesz elég.